Mногу женски, добар љубовник.. дали?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
nema veze.moze da ima 100 zeni legnato i ic da ne go biva,a moze i 2 da ima legnato i da e car u krevet:)
a sto najvise me kurci e maski sto se falat legnav 10,legnav 50...itn
da,legnal 50 bezvredni devojki ili kalasturi i sega e ebac:lud:
neka legne 1ama vredna-picka sto site ke ja brkaat pa posle da vidam
sto ke zbori:wink: :)

Нема врска!

Ако си добар, у нешто така почнуваш. После само се надградуваш. Така е во се, така е и во сексот!

Повеќе жени, нема да те напраат подобар, ако си стартал лошо!

voopshto ne e merilo toa poveke partnerki poveke iskustvo...covek treba da si go biva za taa rabota...ako ne go biva so prvata, prodolzi taka i so vtorata...i si gi menuva i site go ostavaat...i shto ako imal 100, a ne uspeal da zadovoli nituedna...i kakov ljubovnik e toj....nikakov...najdobri ljubovnici se spored mene mazi koi imale podolgi vrski i koi probale poveke raboti so edna partnerka, otkolku brojka 100 ili 150... toa ne vredi nishto...

Воопшто не е мерило, ама и мерило е.

Махерот станува експерт со тренинг. Талент без тренинг е нула, исто како и тренинг без талент! :-)

Па после коа ќе натепа и кондиција...ехеее! :-)

Мистичен напиша:
Воопшто не е мерило, ама и мерило е.

Махерот станува експерт со тренинг. Талент без тренинг е нула, исто како и тренинг без талент! :-)

Па после коа ќе натепа и кондиција...ехеее! :-)

trening ama so edna osoba da...koja ke ti dade tebe shto sakash da i pravish za edna vecer...edna nedela, pa i mesec dena...a ako odish na brojka....si se zaebal...ako nemash talent bate djabe ti e se...fati si moma i uzivaj...od toa podobar trening zdravje...

Allita напиша:
trening ama so edna osoba da...koja ke ti dade tebe shto sakash da i pravish za edna vecer...edna nedela, pa i mesec dena...a ako odish na brojka....si se zaebal...ako nemash talent bate djabe ti e se...fati si moma i uzivaj...od toa podobar trening zdravje...
Напротив, исто како и во спортот...тренинг со еден спаринг партнер и тренинг со повеќе противници...кога ќе има повеќе резултати?

Не е темава за љубов, па да велиме дека бројката не е битна. Дискутираме за секс овде.

Мистичен напиша:
Напротив, исто како и во спортот...тренинг со еден спаринг партнер и тренинг со повеќе противници...кога ќе има повеќе резултати?

Не е темава за љубов, па да велиме дека бројката не е битна. Дискутираме за секс овде.

e ne e bash isto kako sportot....trenerot e biten najveke u sportot ne partnerot so koj ke si merish silite....ako imash 10 zenski za 10 dena...i edna zenska deset dena...kako ke nabiesh podobro iskustvo?
normalno so taa shto si 10 dena....ne so ovie 10 bidejki so sekoja ke pravish isto i tolku...a so ovaa imash moznost da probash poveke raboti toa e prednosta....za toa zboruvam jas...i btw znam deka zborime za sex...ne za fudbal i sl.:pos:

Allita напиша:
e ne e bash isto kako sportot....trenerot e biten najveke u sportot ne partnerot so koj ke si merish silite....ako imash 10 zenski za 10 dena...i edna zenska deset dena...kako ke nabiesh podobro iskustvo?
normalno so taa shto si 10 dena....ne so ovie 10 bidejki so sekoja ke pravish isto i tolku...a so ovaa imash moznost da probash poveke raboti toa e prednosta....za toa zboruvam jas...i btw znam deka zborime za sex...ne za fudbal i sl.:pos:
Aј нека биде по твое, иако знаеш дека не е така! :-)

Ја идам у хоризонтала, треба да станам у 6 сабајле.

Уовер енд аут, си ја тумороу! :-)

Мистичен напиша:
Aј нека биде по твое, иако знаеш дека не е така! :-)

Ја идам у хоризонтала, треба да станам у 6 сабајле.

Уовер енд аут, си ја тумороу! :-)

jas si stojam na svoe bidjeki znam koga najveke moite poranesni partneri nabivale iskustvo i sum razgovarala na taa tema skoro so sekoj od niv...i toa e mojot definitiven odgovor...:icon_lol:

Allita напиша:
jas si stojam na svoe bidjeki znam koga najveke moite poranesni partneri nabivale iskustvo i sum razgovarala na taa tema skoro so sekoj od niv...i toa e mojot definitiven odgovor...:icon_lol:

У право си...

Ама и Мистичен е у право..

Измеѓу мене и тебе Аллита, ја немаше да бидам волку добар љубовник, ако искуството ми беше набиено само со една партнерка!

Dolphin напиша:
У право си...

Ама и Мистичен е у право..

Измеѓу мене и тебе Аллита, ја немаше да бидам волку добар љубовник, ако искуството ми беше набиено само со една партнерка!

:) jas zboruvam za iskustvo od podolgi vrski....pr. samo navedov edna moze da bidat poveke...ali poentata mi e da ne se gleda samo brojka da se nabie...menuvanje kako corapi,a fajde od toa nema nikade mislev na denes edna utre druga...
eve ova ne si go procital sigurno :
voopshto ne e merilo toa poveke partnerki poveke iskustvo...covek treba da si go biva za taa rabota...ako ne go biva so prvata, prodolzi taka i so vtorata...i si gi menuva i site go ostavaat...i shto ako imal 100, a ne uspeal da zadovoli nituedna...i kakov ljubovnik e toj....nikakov...najdobri ljubovnici se spored mene mazi koi imale podolgi vrski i koi probale poveke raboti so edna partnerka, otkolku brojka 100 ili 150... toa ne vredi nishto...

sega jasno e???? ili pak nee:icon_lol:

Пак ќе кажам. Скроз си у право. Легитимно расзмислување. Ама ако е една, две или три, не е исто како ако е 11, 12 или 13... Приафати и ти тоа дека е вистина!

Dolphin напиша:
Пак ќе кажам. Скроз си у право. Легитимно расзмислување. Ама ако е една, две или три, не е исто како ако е 11, 12 или 13... Приафати и ти тоа дека е вистина!

ok...aj stom prifakash ti prifakam i jas...samo da nee radi brojka...:wink:

Многу женски,добар љубовник...не се согласувам со ова,бројот на девојките нема да го направи добар љубовник ако има отсуство на фантазија во главата и ако не ја задоволи партнерката.И да ги менува како чорапите,кога е првпат со некоја не е толку издржлив(некој нека ме корегира,ако има таков),само ја става како број,а не како ја задоволил.
Исто и кај жените...ако типката мисли дека ќе биде добра ебачица,ако легне со многу,стварно погрешила.Не е поентата да легне и да ги рашири нозете,туку да научи да ужива и да дава во сексот.Неможе да се очекува само машкото да се мачи,а она да лежи.

...nekoj kaza ednashka deka ima mnogu ruzni zeni koi se grom u krevet,i deka ima mnogu ubavi zeni koi se pomalce talentirani u krevet,i deka ima i takvi i takvi prosechni , e sea neznam dal e ova tachno i zasto e taka...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom