Многу се нервирам кога...

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Se nerviram maksimalno :D koga lugeto ne go ispolnivaat dogovorenoto

koga shtotuku ispilenite pilci- pochnuvaat da mudruvaat i da se zamisluvaat ko da povishe znaat od starite petli :P

Кога некој не ми реагира на мобилен :cautious:

Ми ту!Или па им ѕвониш ,ќе ти одбијат и ќе ти се јават.Добро бе луѓе сите сме на ВИП знам знам,ама не бевте такви на други мрежи...:pos:

Се нервирам едноставно ..некој кога ке ме закачува за без врска, кога ке си игра некој мајтап со мене, кога за нешто ја сум крив..али кога ке се изнервирам до фул има последици и тогаш неможам да се контролирам и ударам на се живо и диво пред мене..знам да се истурам на секој ..а од другари некој стварно ако ме изнервира може да добие некој удар....тоа го иам напраено еднаш ама после се извинив..

Коа излезам а по грешка ги земам клучовите од Ламборџинито наместо од Јагуаро , па морам да се враќам назад .. од такт ме ваде тоа ...

Се нервирам кога ке видам индиски филоови на тв а мајка ми ги гледа. Се изневирав денес кога видов дека Кејот (13-ти Ноември) е затворен за к.. ташат три години. А уште повеќе се нервирам кога ке видам за што се нервирам.

Се нервирам многу кога некој ми објаснува нешто ептен во детали, па треба еден саат да го чекам додека да стаса до главното/интересното/крајот :)

Многу се нервирам кога нашиве пеачи на тв ( посебно народните ) се жалат како никој не им ги пуштал песните , па како се малку они ценети во Македонјиа а во дијаспората парче праат , а на настапи по кафани и дискотеки убиват со српски и тѕрбо фолк песни па ако сами не се цените како другите да ве ценат

кога се спремам да излевам некаде и таман ќе тргнам и ќе ме фати серка :D

Коа излезам а по грешка ги земам клучовите од Ламборџинито наместо од Јагуаро , па морам да се враќам назад .. од такт ме ваде тоа ...
Случува се тоа... еххх тие жени што ни направија.....
Инаку јас не нервирам кога на место тракторот земам го камионот погрешка, исто така и кога во аптека, аптекарката наместо дурекс со вкус на краставица ми дава дурекс со вкус на банана...
--- надополнето: Aug 25, 2011 8:15 AM ---
ми викаат да станам од компјутер:)
тоа фактички ќе биде вака ''Синкооооо ајде станувајјјјј од компјутерот''

:pos: aj pa sega jas sum bil kriv na forumov za se i seshto., dobro bre majku mu stara a takoto se kara ., malku mislete shto pishuvate ., so tekstovite se mestite sami ., i kako chovek da oddolee i da ne vi shkrabne., ama vednash se lutite., abe ne se nervirajte ., ama eve sega evil pak ke se naluti., zaradi poslednata rechenica vo negoviot post.,............:pos:aptekarkata videla i zatoa odluchila durex so vkus na banana da mu dade... videla sho m........n e:ROFLMAO::pos:., evil druzhe ne se luti ama sam si ja napishal rechenicata:coffee:
--- надополнето: Aug 26, 2011 8:21 AM ---
aj predvikendashki kafe narode:coffee:

chocolateBev%255B1%255D.jpg

:pos: aj pa sega jas sum bil kriv na forumov za se i seshto., dobro bre majku mu stara a takoto se kara ., malku mislete shto pishuvate ., so tekstovite se mestite sami ., i kako chovek da oddolee i da ne vi shkrabne., ama vednash se lutite., abe ne se nervirajte ., ama eve sega evil pak ke se naluti., zaradi poslednata rechenica vo negoviot post.,............:pos:aptekarkata videla i zatoa odluchila durex so vkus na banana da mu dade... videla sho m........n e:ROFLMAO::pos:., evil druzhe ne se luti ama sam si ja napishal rechenicata:coffee:
намерно го напишав постов малку хумор да има, а ти имаш ли некаков проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom