Ми ту!Или па им ѕвониш ,ќе ти одбијат и ќе ти се јават.Добро бе луѓе сите сме на ВИП знам знам,ама не бевте такви на други мрежи...Кога некој не ми реагира на мобилен
Случува се тоа... еххх тие жени што ни направија.....Коа излезам а по грешка ги земам клучовите од Ламборџинито наместо од Јагуаро , па морам да се враќам назад .. од такт ме ваде тоа ...
тоа фактички ќе биде вака ''Синкооооо ајде станувајјјјј од компјутерот''ми викаат да станам од компјутер
намерно го напишав постов малку хумор да има, а ти имаш ли некаков проблем?aj pa sega jas sum bil kriv na forumov za se i seshto., dobro bre majku mu stara a takoto se kara ., malku mislete shto pishuvate ., so tekstovite se mestite sami ., i kako chovek da oddolee i da ne vi shkrabne., ama vednash se lutite., abe ne se nervirajte ., ama eve sega evil pak ke se naluti., zaradi poslednata rechenica vo negoviot post.,............aptekarkata videla i zatoa odluchila durex so vkus na banana da mu dade... videla sho m........n e., evil druzhe ne se luti ama sam si ja napishal rechenicata