Многу се нервирам кога...

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
Se nerviram maksimalno :D koga lugeto ne go ispolnivaat dogovorenoto

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
koga shtotuku ispilenite pilci- pochnuvaat da mudruvaat i da se zamisluvaat ko da povishe znaat od starite petli :P

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.178
Поени од реакции
18.251
Кога некој не ми реагира на мобилен :cautious:
Ми ту!Или па им ѕвониш ,ќе ти одбијат и ќе ти се јават.Добро бе луѓе сите сме на ВИП знам знам,ама не бевте такви на други мрежи...:pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Се нервирам едноставно ..некој кога ке ме закачува за без врска, кога ке си игра некој мајтап со мене, кога за нешто ја сум крив..али кога ке се изнервирам до фул има последици и тогаш неможам да се контролирам и ударам на се живо и диво пред мене..знам да се истурам на секој ..а од другари некој стварно ако ме изнервира може да добие некој удар....тоа го иам напраено еднаш ама после се извинив..

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Коа излезам а по грешка ги земам клучовите од Ламборџинито наместо од Јагуаро , па морам да се враќам назад .. од такт ме ваде тоа ...

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Се нервирам кога ке видам индиски филоови на тв а мајка ми ги гледа. Се изневирав денес кога видов дека Кејот (13-ти Ноември) е затворен за к.. ташат три години. А уште повеќе се нервирам кога ке видам за што се нервирам.

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Се нервирам многу кога некој ми објаснува нешто ептен во детали, па треба еден саат да го чекам додека да стаса до главното/интересното/крајот :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.858
Поени од реакции
1.610
Многу се нервирам кога нашиве пеачи на тв ( посебно народните ) се жалат како никој не им ги пуштал песните , па како се малку они ценети во Македонјиа а во дијаспората парче праат , а на настапи по кафани и дискотеки убиват со српски и тѕрбо фолк песни па ако сами не се цените како другите да ве ценат

П

Пепси_

Гостин
кога се спремам да излевам некаде и таман ќе тргнам и ќе ме фати серка :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Коа излезам а по грешка ги земам клучовите од Ламборџинито наместо од Јагуаро , па морам да се враќам назад .. од такт ме ваде тоа ...
Случува се тоа... еххх тие жени што ни направија.....
Инаку јас не нервирам кога на место тракторот земам го камионот погрешка, исто така и кога во аптека, аптекарката наместо дурекс со вкус на краставица ми дава дурекс со вкус на банана...
--- надополнето: Aug 25, 2011 8:15 AM ---
ми викаат да станам од компјутер:)
тоа фактички ќе биде вака ''Синкооооо ајде станувајјјјј од компјутерот''

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.694
Поени од реакции
31.745
:pos: aj pa sega jas sum bil kriv na forumov za se i seshto., dobro bre majku mu stara a takoto se kara ., malku mislete shto pishuvate ., so tekstovite se mestite sami ., i kako chovek da oddolee i da ne vi shkrabne., ama vednash se lutite., abe ne se nervirajte ., ama eve sega evil pak ke se naluti., zaradi poslednata rechenica vo negoviot post.,............:pos:aptekarkata videla i zatoa odluchila durex so vkus na banana da mu dade... videla sho m........n e:ROFLMAO::pos:., evil druzhe ne se luti ama sam si ja napishal rechenicata:coffee:
--- надополнето: Aug 26, 2011 8:21 AM ---
aj predvikendashki kafe narode:coffee:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
:pos: aj pa sega jas sum bil kriv na forumov za se i seshto., dobro bre majku mu stara a takoto se kara ., malku mislete shto pishuvate ., so tekstovite se mestite sami ., i kako chovek da oddolee i da ne vi shkrabne., ama vednash se lutite., abe ne se nervirajte ., ama eve sega evil pak ke se naluti., zaradi poslednata rechenica vo negoviot post.,............:pos:aptekarkata videla i zatoa odluchila durex so vkus na banana da mu dade... videla sho m........n e:ROFLMAO::pos:., evil druzhe ne se luti ama sam si ja napishal rechenicata:coffee:
намерно го напишав постов малку хумор да има, а ти имаш ли некаков проблем?

Kajgana Shop

На врв Bottom