AtoM-AnT
Dexter
Најнова вест која тукушто пристигна: Фрчковски наместо да тепал жени сега ќе ги молзел за да ја помогнел Македонската економија,тие жени што се цицлести нека почнат да шетаат по паркинзите за доброто на нашата држава...:baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најнова вест која тукушто пристигна: Фрчковски наместо да тепал жени сега ќе ги молзел за да ја помогнел Македонската економија,тие жени што се цицлести нека почнат да шетаат по паркинзите за доброто на нашата држава...:baeh:
Епа кога некому му е арно како ќе правиш политички поени? :raz:ne e ubavo na neciva maka da se pravat politicki poeni.
steta i grev e nivnata maka da odi vo nepovrat.
toj sto e kriv so nastanata situacija treba da odgovara,pa makar toa bil i nekoj od vladata.
Ново!
Владата повторно почна да ги молзи млекарите со палки за време протестите.Преродбата продолжува.
100 млекари протест го рачунате, не ставајте перде, па тоа се ваши платеници.
100 млекари протест го рачунате, не ставајте перде, па тоа се ваши платеници.
Mlekarite treba da odat kaj MOSE da protestiraat a ne pred vladata, neka se ebat so MOSE
VAZHNO: DALI MOZHE NEKOJ FAKTOGRAFSKI (KRATKO I JASNO, NOVINARSKI) DA OBJASNI TOCHKA PO TOCHKA KAKO SE STIGNA DO SITUACIJAVA DENES?!
BLAGODARAM.
Утре нѐ чека возбудлив ден. кампања, млекарите пред влада, народот на молзење...Треба да се сова. Лека ноќ.
geroski напиша:Инаку, синоќа како да ми се сони што ќе им се случи на млекариве. Ги натепаа. Грујо се огласува за ненадлежен за аферата „Сведмилк“, освен кога треба да ги натепа ограбените наивни луѓе. Срамота!