Младински лиги и првенства!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Изгубивме од Вардар 99-98 1 кош добра игра на двете страни.

Добра е Иле само така продолжејте!!!!Ама мислам оти сме појаки од нив според играта што ја прикажавте денес!!!

Утре стартува лигата на 92 година играме против Јуниор во скопје.

vodno sans na goran :)aj informacija koj ke tepa moze?
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

На Горан на Горан...во иста група сме со Водно Санс ја сега играм за Јуниор...ама затоа што касно добив исписница од Вебо...нема да играм до Јануари...доволно време да дојдам во старата форма :)...
Јас одам утре на утакмица..ке ви кажам резултат...и мислам дека не е 90-91 туку 92...

На Горан на Горан...во иста група сме со Водно Санс ја сега играм за Јуниор...ама затоа што касно добив исписница од Вебо...нема да играм до Јануари...доволно време да дојдам во старата форма :)...
Јас одам утре на утакмица..ке ви кажам резултат...и мислам дека не е 90-91 туку 92...

90-91 e igrat vo strumica tie sto gi gleda 2ora liga ABA - POP SPORT u jane sandanski 8 se 90-91:D:D:D

Odlozena e utakmicata u posleden moment, ke se igra vo tekot na slednata nedela. A inace i KK milenium (strumica) trebase da igrat so vodno, ama ne znam da li ke se odigra. E ovaa so Milenium e za 92.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom