Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lugje aj ako moze od Tose Cija si i Guilty, gi baram ne znam od koga ali nemozam da gi najdam
aj ve molam
mala korekcija
Aj te molam ako imas nekoja strana so akordi od MK zabavni samo da se toa novi pesni a ne strani od pred 10 i poveke godini kazi mi pa da si najdam i ja nesto.
I dolkolku e tolku lesno da gi najdes na net zosto se macis i cekas odtuka nekoj da ti dade akordi.
a kolku so mozev da zabelezam eden od onie poaktivnite koi baraat akordi si!!!.
ako ne si mislel nisto loso t.e jas nesum ja razbral idejata vo postot ok. ama ako navistina go mislis toa so go pissa mislam deka neke da najdes pomos poveke na ovaa strana.
pozdrav.....
јас да не ти се мешам ама мислам не заслужува
јас од тебе имам многу песни земено и тоа е дека си одвоил време за мене (за некој шо немаш појма кој е.... едноставно само ник знаеш....фала )
ми значи многу...:smir:
ај ако сакаш слушни ја песната па извади ги ако0рдите од СНОШТИ САКАВ ДА ТИ ДОЈДАМ...Македонска староградска песна... фала однапред :smir:
Да не се правам модератор или админ но темава е за Македонски забавни не македонски староградски песни, или па модераторите да го сменат името на темата во МК акорди по слух....Зошто гледам секакви песни се побаруваат тука!!!!!
темава е за Македонски акорди по слух... во каја спаѓат сите македонски песни.... :smir:Да не се правам модератор или админ но темава е за Македонски забавни не македонски староградски песни, или па модераторите да го сменат името на темата во МК акорди по слух....Зошто гледам секакви песни се побаруваат тука!!!!!
На месечина те заборавив?:smir:
Само што сакав Guilty да ја постирам, ама глеам некој ме преварилИначе ја скинав песната од едно слушање... ептен просто
![]()
a za ovoj B akordot sigurni ste? poshto epten greska mi zvuci u sekoj del na pesnata...ne e malku off nego epten. mozda do mene e neso..
до тебе е не е до насхаха:uvo:
aj daj mi tab kako go sviris pls?