Митинг за зачувување на името

• Креатор на темата Креатор на темата Eddie_rebel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали треба да има нов митинг за зачувување на името на нашата татковина?

• ДА

Гласови: 35 85,4%
  • НЕ

Гласови: 6 14,6%

• Вкупно гласачи
    41
Таков беше митингот што го направивме лани на вчерашна дата.

Погоди кој излезе со обвинување дека на митингот биле забележаи партиски знамиња.

Еве видео со кадри од толпата:

Ниту тогаш,на лице место, ниту пак ден денес на сите снимки што постојат јас сеуште не успеав да забележам ниту едно партиско знаме....ама....:tapp:.
Нов ваков собир воопшто нема да штети но после изборите.

Ниту тогаш,на лице место, ниту пак ден денес на сите снимки што постојат јас сеуште не успеав да забележам ниту едно партиско знаме....ама....:tapp:.
Нов ваков собир воопшто нема да штети но после изборите.

па немаше партиски знамиња сите знамиња што се делеа и што некои си ги носеа беа Македонски
само уште да не беа притисоците во врска со превозот ќе беше помасовен митингот

Јас сум за јавни собири, мирни и со што повеќе новинари, поготово од ЦНН и ББЦ и други странски институции кои ќе бидат поканети како гости и како сведоци. Партиите и политичарите наши исто така како почесни гости , доколку изјават дека ја поддржуваат иницијативата на Македонскиот народ по секоја цена! Мирни и демократски јавни собири за да му покажеме на цел свет кои сме.

П.С. „Ги молам сите совесни и паметни граѓани на Р.Македонија да не предизвикуваат никакви провокации и да не прифаќаат односно подлегнуваат на исти од било кого, партиски членови, симпатизери, етнички различни и како да е. За доброто на нашата Татковина!“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom