Мислења за "Јади бурек" и Јанко

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Јанко си ја брка супер работата, им доаѓа како лексилиум на стариве...башка емисијата негова се исполитизира токму заради публиката, ама нигде не се декларира како да е политичка емисија, може да се збори за све и свашта...Тој фактички му го дава на народот тоа што го сака...а тоа очигледно е политика нели....да не беше политика темата у друг подфорум ќе стоеше

Debeliot e mnogu pameten igrach koga moze Dragan Vuchich zasto da ne moze i Janko da zarabotuva od ovci koi go gledaat

abe janko dobro si ja tera emisijava samo si ima eden problem zs tie so ne mu odgovaraat ima prai catt i kao vreganje ali extra im e emisijata i to

Dobra si e emisijata a Janko nekogas znae da bide tezok idiot ali pa vo osnova go razbiram zasto pa i kakvi se luge ne se javuvaat vo emisija normalno e ponekogas da zagubi kontrola.

Е арно де, сите понекогаш губиме контрола!

Го гледам Тентов во вечерашнава емисија, добро објаснува.. т.е. пробува да дојде до збор и да објасни, зашто Јанко цело време му упаѓа сред реченица. Убаво си кажа дека сите напади против него и Бошевски се насочени не кон методологијата која ја користат, туку директно кон нив, поради немањето "соодветна диплома/стручност".

Секојпат кога случајно ќе налетам на емисијата на дебелиов не можам, а да не се изнервирам. Абе толку неписмен човек (па уште и таков кој се појавува на телевизија) немам видено.. не знае да се изразува, не знае како да се однесува со гостите, воопшто не се ни подготвува за емисиите (вечерва не знаеше основни податоци поврзани со главната тема и гостинот кој тој го викнал!).. тотална утка.

Го гледам Тентов во вечерашнава емисија, добро објаснува.. т.е. пробува да дојде до збор и да објасни, зашто Јанко цело време му упаѓа сред реченица. Убаво си кажа дека сите напади против него и Бошевски се насочени не кон методологијата која ја користат, туку директно кон нив, поради немањето "соодветна диплома/стручност".

Секојпат кога случајно ќе налетам на емисијата на дебелиов не можам, а да не се изнервирам. Абе толку неписмен човек (па уште и таков кој се појавува на телевизија) немам видено.. не знае да се изразува, не знае како да се однесува со гостите, воопшто не се ни подготвува за емисиите (вечерва не знаеше основни податоци поврзани со главната тема и гостинот кој тој го викнал!).. тотална утка.

за време на емисијата- која не ја гледав поради, зафатеност на тв-то одd други лица:)ја примив следната порака:

Ubavo vikas ti,,, ovoj janko aber nema i od gostite uci :)
:))
некој се согласува со тебе :)

хехе порано мн гледав тоа јади бурек.. емисијата нема да ја коментирам.. мислам дека самиот наслов ЈАДИ БУРЕК кажува се... ке коментирам само малце за Јанко... единствено нешто што ми пречи е кога некој ке се јави кај него и ако не се согласуваат со мислењата одма СЕЧИ... Второ... во која емисија имало толку навредливи зборови како што има кај Јанко??? некогаш знае да зачести некад океј.. се контролира до некаде и трето дајте народе на што личи.. пред некој ден се јавува гледач кај него во емисија и збори збори збори а за тоа време јанко си прави муабет со некои си таму од режија.. Па алооо чекај бе.. дослушај го човекот што има да ти каже или воопшто не го вклучувај у емисија ако сакаш да праиш муабет со некој си од режија или студио или шо и да е... БАЈ Д WЕЈ некад знае толку многу да се испонаша што ме вади од такт !!!

ЈАДИ БУРЕК СО ЈАНКО <--:tv:

Па алооо чекај бе.. дослушај го човекот што има да ти каже
Мислиш му е гајле што има да каже...од број на позиви и пораки е платен...ах само да знаете што мизерија човек е..вечити аутсајдер...туку му упали ова со пензионерите што се јавуваат и што се жалат на се живо и диво, им даде рамо за плачење..... се намножија спонзори и:toe:

Легенда е јанко лепотано.Нема шо закон е емисијата.А ќе може некој да ја стае последната епизода шо била од јанко.Вчера вечер шо беше? Фала!

нема ја шо да му мислам сам нека си мисли и помалку крф однос во иднина и помалку паничење :vozbud:

Добар е си брка работа.Само тешко оди споредбата со Драган Бјелогрлиќ во Црни бомбаредер.Зошто овај заспиваше секоја вечер покрај една иста женска, а секое сабајле се будеше покрај различна :pos2:.Тешко дека на Јанко тоа дека ќе му успее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom