Мислења за "Јади бурек" и Јанко

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ja pratite emisijata,dogleduvate do kraj,se javuvate?
Jas licno sum podvoen,od edna strana opravduvam poradi freedom of speach
i slicni raboti,a od druga,koga i da zirnam mi izgleda ko da se fura u nekoj "Crni Bombarder" film.Bi sakal da cujam mislenja.

Се фура бе тој понекогаш брани ставови кој во текот на емисијата сам си ги побива само за да му контрира на гледачот кој пак приметил дека не е баш достоен за него.

Но покрај се најмногу ме нервира што не е фер кон гледачите, ако некој каже став кој е спортивен на неговиот или пак не се согласува со поголемиот дел од граѓаните ОДМА ги исклучува. МАСТЕР на неговата емисија додуша он и си кажува дека такви коментари на друго место. Ја сум го гледал на почеток ама сега кој го ебе нека јаде Г*М*А.

А според муабетите само подгорува маси ништо повеќе. Ај бе се изнервирав за дебелиот безвезе кој го шиша не го гледам веќе оддамна

Иако воглавно моите размислувања се совпаѓаат со неговите, некогаш знае да прекурчи во односот со гледачите. Убаво си кажа Грашко, и јас овој циклус дали вкупно 4-5 пати му имам гледано емисија.

Имам гледано само една емисија скоро целосно и од една погледав 5 минути, и тоа и двете ми се дури бев на гости. Да не се повторуваме тука, се согласувам скоро во се што е кажано погоре.
Немам многу да коментирам, затоа што немам гледано скоро ништо од него. А од она малку што го гледав, иако работите некогаш ги кажува како што треба, сепак мислам дека е премногу арогантен, во стилот Јас сум газда на емисијата, што ве шишам.
Се чудев баш како тоа ем ги исклучува, ем луѓето му се јавуваат.
Јас немам таков проблем, едноставно човекот не е по мој стил, и не се замарам со него. Воопшто не го пуштам ТВ на таа програма, така да не ни сакам да коментирам за Јанко и неговата емисија.
Кој сака нека гледа, јас не можам.

Јас го сакав се додека не отиде на Рос радио. Тогаш беше изгорен ВМРОвец. Сега отиде во СДС телвизија, против ВМРО збори.

И неможам да сфатам зашто ги исклушува тие што не го делат неговото мислење.

Сега неможам да го сварам. Се прави некој интелектуалец, а сите знаеме колку е неписмен.

Јади Бурек-скај нет
Црн Бумбар-сител
Глас на народот-атв
радио рос не знам таа на тони како се вика, се емисии за широки народни маси :D

Не е работата во тоа дали збори против овој или оној, иако како водител треба да е непристрасен или барем да се труди да изгледа така, поентата е дека аздиса во однесувањето со гледачите.
Е, сега има и гледачи кои прекардашуваат, ама треба на друг начин да ги "реши".

Пратете му тогаш СМС во понеделник нека читне на форумов! :)
Дајте му линк од топиков! :))

Па искрено мислиш и дека ќе му чуе ако прочита што некој мисли за него. Толку е пун со себе што не ебе жива сила а уствари многу е тапа.

Се познава дека зборува лаички, не е ама уопште начитан барем мене така ми изгледа, зборува за политика а абер нема за демократија и системи по светот (бест практисис) барем да каже конкретен предлог пошто луѓе го слушаат.

Ама токмак си е токмак

Море верувај дека нема да му е сеедно коа ќе си читне. Ќе си знае у себе, ќе му се напукне егото! :)

Епа нека се пишуваа што повеќе, и да му го пратиме линкот да си читне човекот

Јанко

Прво, елоквентноста на Јанко е дискутабилна пошто типот не е некој стручњак ама па и нашиот кредибилитет да судиме за него не е нешто..

Човекот направи нешто што никој немал гз да го направи - емисија посветена на гласот на народот. И кај него е битно што каков-таков:

1. Не е уопште сељак
2. Се обидува да држи свој став, не е вртипоп ко што го кажувате
3. Има гз да пљука
4. Знае кога да исече некој (термини к*р, п*чка кај нас у етер се смртоносни за секоја емисија)

И богами, какви фацки се јавуваат, и ја би ги сечел. :D А најбитно, знае да напраи смешка. Е сега комерцијалниот ефект со кафињата, Цеца и сл. е тука, така да.. јебига тоа ти е.

Еј Кеј 47, се согласувам со тоа од 1 до 4, поготово со заклучокот на дното, ама да почна да аздисува и он, почна.

Инаку, има многу поголеми сељаци водители, така да во споредба со нив Јанко е "Големиот Гетзби"! :)

Елоквентност, дискутабилна, дискусии, дискутанти, сите сме елоквентни, си ибало мамата! :)

Значи, единствено што ми пречи е што мислам дека малку аздиса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom