Мис Брждани 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Какви теписи имате дома?

• Вкупно гласачи
    69

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Локација
Пустец
Знам дека периодов сме преплавени од еден мал милион официјални и неофицијални избори за мис на Македонија 20ХХ. Огромен бум во државава направи и неочекуваниот избор за нај Хурем на годината, настан кој одеше во живо и детално беше анализиран и продискутиран на Кајгана форумот.

Она што (барем сега за сега) е дното на изборите за убавина кои најверојатно ги организира кој му прдне во државава и имаат потенцијал да ги надминат церемониите на скокањето по крстот за Водици, е неодамнешниот избор на Мис Брждани (wtf?!?!?!) 2014 година, кој ја бира нај убавицата од овој античко македонски предел.

5LQSXDo.jpg

Претпоставувам, стручното жири го гледаме подолу:

6rzKJ0Y.jpg

Галеријата

нешо слики со цури нема, затоа гласам за паркет. Иначе би плочки :D

Баба ми не ги вика теписи туку ТЕПЕЦИ. :pos:

Е ова се девојки, здрави, бели-црвени во образите, чист воздух надишани, здрава храна најадени, не ко скопскине со смог, хамбургери и диетална кока-кола. Овие ак те фатет душата кузнајт кај ќе му заминит на чоек.

Организаторот имаше 100+ слики (од секоја девојка по 4-5 во различни облака, пеачката со 20 слики, публика, шанк... ) на ФБ ама некој на Бетмен му го фрлил линкот и после „глобална промоција на настанов“ типот го избишал албумот. ОВа е спасено од некого и краток албум од настанов каде искрено мисот е подобор од оние на црноккрак што се официјални македонски мисици :D

Го тргнале албумот на фб, да не бараме преку леб погача сеа, ова е се што успеало да се спаси од овој настан

https://www.facebook.com/events/320966328064432/ ивентот на фб

хајлајтс

Capture.PNG
[DOUBLEPOST=1411465425][/DOUBLEPOST]
Организаторот имаше 100+ слики (од секоја девојка по 4-5 во различни облака, пеачката со 20 слики, публика, шанк... ) на ФБ ама некој на Бетмен му го фрлил линкот и после „глобална промоција на настанов“ типот го избишал албумот. ОВа е спасено од некого и краток албум од настанов каде искрено мисот е подобор од оние на црноккрак што се официјални македонски мисици :D
да де, мајка терезите што излагаа на билборди да не дискриминираме по изглед, пол, сексуална определба... :)

До мене е или Бржданкиве се каде каде поубави од учесничкине на годинешниот избор за мис на македонија, мој фаворит онаа со USA бикинито.
Не сите се далеку појебазовни од годинешнава мис на македонија :eek: кој сака нека јаде лајна.

Su bil porano ednaska, togas peeja uste legendi kako Goce Arnaudov (lesna mu zemja). Iako mi e relativno blisku poslednive godini nekako zatuca celiov nastan iako mislam deka Mis Brzdani se oddrzuva veke dolgo vreme a i imalo nekojpat i nekoja relevantnost. No momentalno ne vredi da se odi.

да де, мајка терезите што излагаа на билборди да не дискриминираме по изглед, пол, сексуална определба... :)
Е па сега тоа за на улица, вака „виртуелно“ друг муабет :D

^ па вакви детали ги праат овие избори, руинираните подруми ала Припјат и екипиве , мисициве боље се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom