Мирсад Јонуз нов селектор на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Така е брату...
МАКЕДОНИЈА е ПОВАЖНА од Јонуз!!! Јонуз е само алатка за постигнување на успех, ако не го бива че го смениме!!!:helou:

Јас бев за ич да не го и стават, ама ако сега веке ставен има успех а сите знаеме успех што значи за нас, ја ЛИЧНО одам таму у СК и еве и ова го додавам после тренинг му ги бацувам петите 3 пати, само да имаме успех со него.
Сепак не сум некој оптимист и после овие игри со него ама од љубов кон Македонскиот Фудбал би направил се па дури и тоа шо го пишав погоре.

Иначе ја лично се имам пцуено со него покрај мојот зет Тони Ангелов ако се секаваш на тој играч, пред едно 10 -тина години!:kesa:

Познато ми е името... А за Јонуз сме на исто мислење.

Тони Ангелов или таканаречен од коментаторите Тенкот во Копачки, зашо прав тенк беше 120 литра!!!:kesa:
Има играно во Брегалница, Вардар, Куманово, Силекс, Напредок, Влазрими каде и ја заврши кариерата како играч. Сега е тренер на второлигашот Кожуф од Гевгелија од каде е и тој..

ЕДИТ:
icon_at_email.gif
icon_at_printerfriendly.gif
icon_at_textsize.gif

S5034392.JPG

У ПМ отидов пак оФтопик!:kesa:

Тони Ангелов или таканаречен од коментаторите Тенкот во Копачки, зашо прав тенк беше 120 литра!!!:kesa:
Има играно во Брегалница, Вардар, Куманово, Силекс, Напредок, Влазрими каде и ја заврши кариерата како играч. Сега е тренер на второлигашот Кожуф од Гевгелија од каде е и тој..

не бе и тоа е фудбалска тема :smir:

4/6 бода за Јонуз. Солидно.

Па заслужено си ги зема игра офанзивна игра и има резултат каков таков не како Катанец ќе се браниме само!

ЕДИТ:
icon_at_email.gif
icon_at_printerfriendly.gif
icon_at_textsize.gif

S5034392.JPG

го памтам овој играч...беше мниогу добар едно време...

Кај бе зар и ти играше некаде????

не бе се зезам!!!
јас многу уво го памтам тони ангелов...ама искрено мислев дека ке постигни многу појче за време на кариерата...:helou:

го знајш тонев???

мирсад јонус не го бива ке го смениме

Абе и јас да бев селектор со Исланд и јас ќе победев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom