U
UnholY
Гостин
Колку само безвезален и ирелевантен фактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)) )... е дури тогаш ќе биде што ќе биде...
))Колку само ВАЖЕН фактор е мирисот... Не дека е пресуден ама сепак...
Не знам, барем кај мене миризот игра извонредно важна улога... Уште ако се погоди по мој вкус (што и не е толку тешко, зашто обожавам машки парфеми)) )... е дури тогаш ќе биде што ќе биде...
))
Колку ве привлекува миризбата кај вашиот партнер...
-колку можеби е таа пресудна за вечерта да си ПОМИНЕТЕ УБАВО...
или барем ќе ме натераат да се запознаам со дотичната за да дознаам каков парфем користи, па да можам да си го купам 
Не за друго, ама немам поголема опсесија од ова. Што да правам ... сите луѓе се зависни од нешто, а јас сум од убави мириси, мои, на партнерот и на луѓето општо.

Мажи.:nesvest:
Туку мене мирисот ми е еден од најважните детали поради кои можам општо да забележам некого, па и да го засакам или замразам - буквално.

Мажи.:nesvest:
Туку мене мирисот ми е еден од најважните детали поради кои можам општо да забележам некого, па и да го засакам или замразам - буквално. Би поминала преку неписмено однесување од трема (во случај да сака некој непознат човек да ми се приближи), но не и преку немирисање. Немирисање бе:pos2:
А партнерот ... исто така. Баталете природни мириси и слични работи. Ако не ми мириса убаво, тешко дека ќе си помине убаво.Не за друго, ама немам поголема опсесија од ова. Што да правам ... сите луѓе се зависни од нешто, а јас сум од убави мириси, мои, на партнерот и на луѓето општо.
![]()
Е арно де, смири се. Реков така дека поголем е бројот на жени кои цепидлачат со такви работи отколку мажи. Твојот пост ми дојде како доказ за тоа. Да не треба да се извинам за да престанеш да се маваш по чело?:nesum:Дискриминатору!
Сигурно не би ти било пријатно ја да го цитирам целиот твој пост и да напишам
Жени... :uvo:
Субјективна гледна точка и пред се се, став.
Како шо ти имаш сопствен, иако е спротивен.
Е па јас сум твојот контраст. Ако не ставам парфем, дезодоранс, стикче или млеко за тело - неможам да дишам. Ваљда затоа очекувам и партнерот да има таква особина... покрај пријатниот мирис, со тоа некако ми се остава впечаток дека човекот се грижи за себе. Мој проблем.Јас сум женско па користењето парфем исто го сметам за ирелевантно, кога се работи за партнерот. И сама често одбивам да ставам парфем. Како што ти си зависна има и луѓе кои не поднесуваат парфеми или не користат од ред други причини. И од каде констатацијата дека само намирисани луѓе мирисаат убаво?

Е арно де, смири се. Реков така дека поголем е бројот на жени кои цепидлачат со такви работи отколку мажи. Твојот пост ми дојде како доказ за тоа. Да не треба да се извинам за да престанеш да се маваш по чело?:nesum:
Е па јас сум твојот контраст. Ако не ставам парфем, дезодоранс, стикче или млеко за тело - неможам да дишам. Ваљда затоа очекувам и партнерот да има таква особина... покрај пријатниот мирис, со тоа некако ми се остава впечаток дека човекот се грижи за себе. Мој проблем.![]()
Туку за болдираното ... а како може да мирисаат ненамирисани луѓе? Или неутрално со бледи траги од гелот или сапунот за туширање или и тоа избледело па почнува да владее непријатна миризба. Тоа јас не го поднесувам. Не верувам и не знам за тоа дека кожата сама по себе може да дава некој убав мирис. Значи не никаков ... за убав зборувам, како тој што се добива од одговарајучи нанесен парфем.![]()
Леле зборов ... Одговарајучи!:pos2: