mIRC, MSN, Yahoo Messenger и останати IM!

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Постов нема врска со темава (да не отворам нова).

Еве ви една финта за MSN(можда некои ја знаат)
Colorful MSN Display Name

colorful_msn.jpg

What a wonderful day and you may want a cool display name like mine! OK, follow the steps below to make your name colorful…
First, download MSN Messenger and Messenger Plus. If your friend does not have Messenger Plus installed, he or she won’t be able to see your colors.
Second, install them one by one.
Third, insert the code ”·$” (without the quotation marks) at the beginning of your display name and a color code. You can find and choose the code for your favorite color from the table below, such as ”·$03″ (without the quotation marks either).
Note: Please make sure the black dot ”·” is copied and pasted to your display name from this web page. Otherwise, the color won’t work.
01 Blank
02 Navy
03 Green
04 Red
05 Brown
06 Dark purple
07 Orange
08 Light yellow
09 Light green
10 Dark green
11 Light blue
12 Blue
13 Mauve
14 Gray
15 Light gray
16 Super light gray
17 Light gray
18 Maize
19 Light red
20 Pink
21 Light purple
22 Light green

Бидејќи темава е делумно и за МСН, да си прашам тука.
Неколку пати пробувам да го ставам тоа што си слушам на Виндовс Медиа Плејер како порака на мсн-то горе, арно ама не можам.
Сигурно ви текнува за што станува збор. За она делот Што песна слушам у моментов на новите мсн.
Како да го средам проблемчево?

StormAngel напиша:
Бидејќи темава е делумно и за МСН, да си прашам тука.
Неколку пати пробувам да го ставам тоа што си слушам на Виндовс Медиа Плејер како порака на мсн-то горе, арно ама не можам.
Сигурно ви текнува за што станува збор. За она делот Што песна слушам у моментов на новите мсн.
Како да го средам проблемчево?

untitled8iu.jpg

а за winamp има посебен plug-in

декстер, знам де.
Ама кога и да го ставам, то ест кликнам на оваа опција, не ми се појавува тоа што го слушам. Не знам зошто.:)

lollzz незнам, пробај со winamp со овој plug-in

StormAngel напиша:
декстер, знам де.
Ама кога и да го ставам, то ест кликнам на оваа опција, не ми се појавува тоа што го слушам. Не знам зошто.:)

А во Виндовс медиа плејерон го уклучи тоа да кажува која песна ја пушташ на МСН?

Ако не: Уклучи ВМП, оди на тоолс и оптионс --> Plug-ins --> лево одбери Background а десно штиклирај го MSN Messenger Music Plugin.

Ако не ти помогнав, нека ти помогне господ (или некој друг член од форумов) :)

Сосема ми е сеедно, дали е ИРЦ или некој од месинџерите. Обично правам муабет со луѓе со кои се знам и во живо, и ми доаѓа исто.
На форумов... па малку сум порелаксиран, иако и од тука има многу луѓе што ги знам во живо, но тука имаш можност да пишуваш кога ти сакаш и на што сакаш.

Princ напиша:
А во Виндовс медиа плејерон го уклучи тоа да кажува која песна ја пушташ на МСН?

Ако не: Уклучи ВМП, оди на тоолс и оптионс --> Plug-ins --> лево одбери Background а десно штиклирај го MSN Messenger Music Plugin.

Ако не ти помогнав, нека ти помогне господ (или некој друг член од форумов) :)
WMPlayer-ot, треба да ти биде верзија 10 или погоре

не гледам некоја разлика мене ми е све едно да ти кажам на секој му кажувам во ФАЦА било ако ме нервира или ако не

MSN, па mIRC, па YM.
На работа најчесто комуницираме преку Jabber. Одлична работа е и Jabber-от, ама ретко го користам затоа што сите мои контакти веќе користат МСН и тешко е да ги премислиш да стават нешто друго...

www.meebo.com Сајтче кое ги обединува повеќето чат клиенти. Доколку не можете да инсталирате месинџери (нет кафана, факултет, немање на админ пасс и слични глупости) ѕирнете го сајтов, корисен е.

Да, на кајгана беше тоа пред некој месец. :wink:

декстер и принц, фала ви.
Сеа со новото плагинче, џам работи ем мсн ем винамп.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom