Мини крофни

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Никако не можам да ги објаснам овие јас....потешко нешто не верувам дека може да се измисли,имам јадено еднаш само во Охрид(таму шемата таква е :))не можев да дишам цел ноќ,ме угушија ми ебаа мамата испив цистерна вода и пак ми беше мачно после.

Auuuuuu....Od kaj cicko Kire(Chamisho) i od kaj tetka Vera....Krofni....ebamu ceceno.Karshi Virus mu e "dujchano" :D:D:D UBAINI !!!

ммм во охрид коа идам таму јадам

ејјј ова прв пат пробав пред 7 години у бугарија и од тогаш редовно си таманам мини крофнички :) едноставно совршени :)

Hahaha bravo fico dobro kazano se davis vo niv :D Stvarno veruvajtemu na filip poso kade i da vidi odma kupuva... I mene mi se vkusni ali ne se davam u niv :D pozdrav...

Овие на плоштад шо ги продаваат? Ахам убави се.Али не ми е пријатно во шетање да јадам, и затоа не ги практикувам. Инаку вкусни ми се.

мммммм сега се излигавив кога го прочитав насловот, ама и кога ке купам ако не се направам бел од шеќерот, Бојан не се викам:tapp:

Е баш затоа ги зеам без шекер

еее не е филингот без шекер. крофна бер шекер са мене не е крофна :) инаку ги обожавам со прелив од кајсија (кај нас немам приметено вакви, сите се со чоколадо) :)

многу јадам вакви крофни посебно у охрид на секое ќоше прават

Мразам охридски миникрофни....немаат благе везе со крофна...домашна ти е изборот!!

Уффф ги обожавам така мали слатки, ама последен пат кога идев во Охрид ме зезнаа и не јадов никаде не најдов да се продаваат.Вајда до денот ке е било:toe:

:eek:
83589413.jpg

Не се празници ако не се скрмиш со крофнички од плоштад :D......мада рано е уште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom