Милка vs Нестле?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Milka vs Nestlé

• Вкупно гласачи
    397
милка дефинитивно....ммм особено овие што излегоа пак сега,руско чоколадо мх,мх прекрасно.

Ја да ви признаам, не јадам чоколади! :) :) :)
Стварно е невероватно, ама вистина е! А иначе Милка највише ја МРЗАМ некако занигде се Милка чоколадите, Нестле нешто подобри.

Ја да ви признаам, не јадам чоколади! :) :) :)
Стварно е невероватно, ама вистина е! А иначе Милка највише ја МРЗАМ некако занигде се Милка чоколадите, Нестле нешто подобри.

zanigde bile milka cokoladite?? hm....bez zborovi ostanav... ako milka se zanigde togas ne znam vekje .......a nestle bile NESTO podobri?? hm....a koja e za tebe najdobra??

језда Nestlé у брзо време беа подновени, али не си се откажувам никако од Milka..

Сега и двете имаат наградни игри. Јас збирам омоти од Нестле :wink:

Милка се фини ама мислам дека се малку поскапи од Нестле. Ги сакам и двете подеднакво ама некако Нестлето повеќе ме заситува (а и поефтино е) :-D

milka dietalnata e najubaa cokolada , ama so ogled na toa deka nekomu mu smeta cenata ("100 denari") , i dvete sa dobri , ama milka ima povece izbor, povece vkusovi , pa mislam milka

Ima Milka koi se dobri a ima i Nestle istotaka. Eve sega izleze novo Nestle stracatela (belo so vnatre seckano suseno ovosje) koe vaka mnogu mi se dopagja. No milka pa ima svoj originalen smek koj vo nikoe cokolado pa go nema. Neopredelen sum vo anketata,

milka milka milka.... i pak milka
luffle... ruska... pa sto imase edno vreme so jogurt i portokali bela bese... uffff..... ice... so cimet.. vanila....of lele... sto trebase da ja vidam temava... trcam jas sega vo prodavnica​

abe milka si e milka. nestle ne mi se sviga neznam zaso vkusot ne e kako na milka. milka rulz ok.

Кога станува збор за црно чоколадо, јас без да размислам се одлучувам за Najlјepshe zelje со бисквити. Поубав млечен вкус од тој за мене нема!
А кога би морала да бирам Nestle или Milka, би одбрала Nestle Strachatela, најубаво ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom