Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто мозокот од полицаецот е најскап?
-Затоа што ич не е искористен!!!!

Си иде Бобан во диско и пред да влезе го сопира полицаец.
- Дечко колку години имаш?
- 18 господине.
- Дај ми лична карта!
- Дома ми е ја заборавив, ама имам 18 години сега сум четврта година средно.
- А што ако си паднал една година ? рекол полицаецот!

Началникот на своите полицајци им дал нови саати и им вика:„Овие саати се нови, дигитални, и меѓу другото, со нив можете да се бањате“. А еден поцицаец прашал:„А од каде се пушта ладна вода?“

Излегува полицаец од пекара и му вели на својот колега, полицаец:
-Ако погодиш колку кифли купив ке ти ги дадам и двете!

Јаде цајкан банана, му приоѓа едно дете и му вика:
-Чичко дај гриз!
-Не е тоа гриз,тоа е банана, глупаво детиште!

Запира полицаец еден возач и гледа дека нема брзинометар.
- Човеку, па како знаеш колку брзо возиш?
А возачот одговара:
- На 40 чука ауспухот, на 60 чука задната десна врата, а пак на 100 мојата жена вреска!

Odi policaec vo knizarnica i vika dajte mi 4etvrtina so meso, a prodavacot nemame burek ova e knizarnica. Drugiot den pak odi i bara 4etvrtina so meso, a prodavacot go vraka povtorno i mu objasnuva i taka ova se povtoruva nekolku dena. Po povod ova, prodavacot se kandisuva da mu se javi na nacalnikot i mu go kazuva slucajot, a ovoj mu vika: drugiot pat koga ke dojdat udri gi so tepsijata !!!

Среќева дете полициац и му вика.
-ггггггггггггосссподине ддддааа нееее знаетттттте кааааај ссссе наоѓѓѓѓѓа уучччиииииииилиштетооо заааа ддддткањеее?
Па шо ќе ти е мали ти одлично дткаш.:vozbud:

Џандар сопира една кола
- Имаш возачка за пилот?
Овој му покажува за чудо и џандаров му вика:
- Еее па леташ многу ниско.

Двајца џандари секое утро заедно јаделе бурек на една страна од улицата.Утредента едниот џандар јадел на едната а другиот на другата страна од улицата.Бурегџијата се зачудил зашто се одвоиле па отишол кај едниот да го праша,а тој му одговорил дека вчера бил на забар и забарот му рекол да јаде од другата страна!!!:vozbud::pos2::vozbud:

Vistinska slucka so mi se ima sluceno! Me sopira cajkan i mi bara dokumenti. Se e ok i mi vika:" ok gospodine Dimitrov moze da odite". Inace ziveam na ulica Georgi Dimitrov a prezimeto ni pribilzno ne mi e Dimitrov.
lol lol lol
Na ista ulica ziveam.. I ednash me sobiraat vo eden kafich kako maloletnik i posle eden cajkan mi vika ok Dimitrova mozesh da si odish... A btw.. JAS SUM ZENSKO!!!!! site u stanica se ispomochavme od smeenje

Командирот на станицата им вели на полицајците:Вечер во 19 часот пред салата за Опера и Балет да се чекаме и ќе одиме заедно на “Свадбата на Фигаро“.И вечерта се збираат и сите полицајци со поклони,во костуми.Иде Командирот и се смее и им вели:Абе глупаци нели знаате дека “Свадбата на Фигаро“ е Опера?
И некој од страна му вели:Командире не се смејте многу.Се сеќавате ли на Лебедово Езеро кога ти и жена ти дојдовте на купачи:vozbud:

Зошто полицаецот носи секира кога ке оди во кино?
-За да се цепи од смење!!!!

Zakasni policajac na posao i pozove ga sef u svoju kancelariju i pocne da galami na njega
- "Pa dobro covjece, zar ne shvatas da je danas tvoj prvi radni dan a ti vec kasnis."
Na to ce ti policajac:
- "Ama izvinite gospodine nacelnice, ja sam jutros krenuo na posao i dosao pred lift i na liftu je lijepo pisalo "Nosivost za 4 osobe" pa sam cekao jos trojicu da dodju."

mu vika komandirot na policajcite tie so se so sredno obrazovanie da zastanat levo a tie so se so osnovno da zastanat desno,arno ama eden policaec ne znael kade da ode i mu rekol na komandirot ja sum bez skolo kade da odam i komandirot mu odgovoril ti zastani pozadi mene:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom