Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
убо им напрајвте на телињава

herbal_laxative.gif

images

images

Незаслужено ќе беше. Брат, си чул за тактичка игра ти? Е тоа е што го направи Јуве вечерва. А за Интер, не се радувај, на Џузепе меаца, убаво си поминавте, ама на Олимпико нема да биде убаво. А Интер нема да е пред милан за долго :P

П.С. Црн е зошто не е бел :pos2:

abre da vlezese edna ke videvme taktika ebate taktikata sreka ako e taktika :)
milan izigra mnogu podobro ama ete ne tepaa
jebiga toa e
nego ne deka milan ima mnogu jak tim toa go vikam odamna mora da se zemat jaki stranicni bekovi eden centralen dobar i eden kako hernandez ili potocno nov seedor

Јас разбрав дека "требаше како воз Милан да го прегази Јуве".........вистина ?? :raz:
Абе и јас зачув нешто, демек имале планирано 3 бода ама на крајот го јаделе немиен :tv:

Убаво е и вие да се порадувате на нешто ....

Само ме интересира кај ќе завршите на крај на сезона.

убо им напрајвте на телињава

Ах,значи колку комплекси ти наби Милан со ланската победа и срамот на Бернабе со 2-3.И покрај тоа што го победивте милан 2-0 сеуште не можеш да го заборавиш срамот што го претрпеа милионите на Перез.

Не почна Марли за Красиќ, туку Коцкар почна...

--- надополнето ---

Milan - Juve, a show called "historical" 8-1 to the rosoneri in 1912!

will it happen again? :tv:

Мојот омилен!

--- надополнето ---

Прво полувреме 1-0 второ полувреме 3-0/3-1 :)

Еве ти нешто за тебе .!.

Ај да му ја честитам и јас победата на јуве иако ни од авион не беше заслужена. Најдобариот натпревар на Милан сезонава (мислам со најмногу шанси) го загубивме заради одбрана али то е то одиме напред :)

Пациенти сме бе... 2 пати до гол стигнааа 2 гола примивме.

Како и да е, ум за наредна прилика. И честито победата на Јуве. Само покажаа дека не се број поседот на топка и промашените шанси.

Ах,значи колку комплекси ти наби Милан со ланската победа и срамот на Бернабе со 2-3.И покрај тоа што го победивте милан 2-0 сеуште не можеш да го заборавиш срамот што го претрпеа милионите на Перез.

Постов ќе го опишам со следниве зборови,арминчо де сврти го газето да ти го брцнам еднаш :pos2::zver:

--- надополнето ---

Убаво е и вие да се порадувате на нешто ....

Само ме интересира кај ќе завршите на крај на сезона.

Бога ми и треба да се радуваат после минатогодишното млатење,итоа два пати со по 3-0. Еве и Милан изгуби ама навивачите не почнаа ајвар да прават. :toe::tv: А за тоа кај ќе завршат и мене многу ме интересира,искрено.

oн илегува најголемо теле секаде се буни не гледа таму Реал како секоја година не може да помине 1/8 па и пишал за Јувентус шо ги пердашеше два пати..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom