Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
Kриво ми е што нема да игра Красиќ, дербито ќе беше комплетно, но нема ни да се жалам многу. Со оглед дека и Антонини се повреди големо олеснување за Милан.

Втора работа, ептен ми е криво што Амаури нема да игра :pos:

Се надевам на победа на Милан поизразена со што поголема разлика, иако задоволен сум со минималец.

Со среќа , и се надевам да пројде темава без карање и непотребни препукнувања !

Peace !
21ajy38.jpg

Победа на Милан секако,ке има добар меч се надевам,Милан ке сака да ја продолжи победничката серија,плус Јуве се ослабени нема да им игра Красиќ,така да незнам колку ке успеат да ствараат шанси со Пепе и Мартинез.
Додека кај Милан повредени се Антонини и Амброзини,за првиов ке има малце потешкотии Алегри да го замени додека Гатузо солидно го заменува Амброзини но нема да ме чуди и ако Фламини игра место Гатузо.

Форца Милан!

Гласав за Милан.Антонини ќе игра,се опоравил од ударот во Понеделникот а за Силва не се знае,може ќе го чува Алегри за со Реал.
Мислам дека Киелини може да го надигра на утакмицава Ибра,незнам зошто имам некое такво чувство ама затоа мислам дека Пато ќе го прослави 100-от натпревар за Милан со неколку гола и ќе им ја донесе победата. Ако се јуве без красиќ мислам дека дерби си е дерби и нема што тука да се дудла си доби тоа што си заслужи,ако ја чукнел таа лејката празна ќе му текнело дека следната игра против неговиот омилен тим и ќе сака да се покаже,ама ете јак ветер. :tv:

Шала на страна,очекувам да има голови и оваа година минатата беше Јуве-Милан:0-3 и Милан-Јуве:3-0

Дефинитивно победа на Милан, и тоа убедлива.

Како фан на Јуве очекувам победа на Јуве. Ќе биде пеколно тешко, но не и невозможно. Милан е благ фаворит, ама дерби си е дерби и моменталната форма не игра голема улога. Она што никако не сакам да се случи е судиска грешка да го реши натпреварот. Толку.

И да, очекувам да летаат искри помеѓу Келини и Ибра и Мело и Боатенг.

мислам дека милан има мала предност против јуве ама сепак е дерби и никогаш не се знае исходот на вакви мечеви

јувентус ке победе (чисто навивачки)
п.с многу сум разочаран поради глупите судии и управата на италија која го казна красич.

Милан се во подобра форма во моментов. Би требало они да победат иако може да заврши нерешено 0-0.

Милан се во подобра форма во моментов. Би требало они да победат иако може да заврши нерешено 0-0.
не заебавај на вакво дерби без голови ќе биде глупо :)

Овоа нели беше глупо?? Подосадна утакмица од оваа не памтам кога последен пат сум гледал.
Јбг беше глупо, но да се надеваме на голови од оваа што не очекува :)

Лесна победа на Милан.Форца !! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom