Милан-Јувентус 25.11.2012 20.45 Сан Сиро

• Креатор на темата Креатор на темата Vody
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза на резултат

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На сите навивачи на Јувентус ни е јасно дека бевме очајни вчера и дека не заслуживме бодови, а тие јакни со -14 се реакција од вашето “плачеш, не плачеш“ и слични детски работи, секаде има зовриени глави, па гледам и Џимеј пишал “лајната се излајносале“, и шо очекуваш после, премногу адреналин ви се собрало изгледа.
ne ...ne im e jasno na site .... :) veruvaj 90 % mislat deka demek ste ni ja pustile i vie nema sansi taka ocajno da ste igrale.... baska nemoze -14 jakni prvo mesto da se reakcija od naseto places...poso ja licno pocnav so toa radi takvite -14 prvo mesto jakni...poso samo barate opravduvanje za porazot a retko koj pisa deka bevte katastrofa... ;) t.e deka nie izigravme odlicno vo sredinata.... :)

Олку бедна утакмица на Јувентус не памтам кога сум гледал последен пат, и пак со еден непостоечки и одвај досуден пенал кој одвај влезе во гол победија. Ебате никаквата утакмица... Милан oчајни беа вечерва, ние уште поочајни. Помалата од двете бедотии победи вечерва.

Како и да е, честитки до навивачите на Милан за победата.

Повеќе нема што да се коментира. :)
Толку брзо заборави што ви се деси во Торино пред некоја недела? :)
Иначе честито комшики. Натпреварот не го гледав така да не коментирам што и како било.

Толку брзо заборави што ви се деси во Торино пред некоја недела? :)
Иначе честито комшики. Натпреварот не го гледав така да не коментирам што и како било.
Каква врска имаше тоа? И тогаш и сега заслужено изгубивме, никаде не го негирав тоа. :)

Каква врска имаше тоа? И тогаш и сега заслужено изгубивме, никаде не го негирав тоа. :)

Сака да ти укаже на оној дел од постот кај што викаш дека немаш гледано толку бедна утакмица одамна :)

Па бидејќи рече дека не си гледал одамна ваква бедна утакмица на Јуве, а со Интер доста скоро игравте. :)
П.с. Тап?

Аха, лошо разбрав, мислев дека се однесува на мојот дел од постот каде реков дека од непостоечки пенал тепаа Милан, а мислев дека ти ми укажуваш на нашиот гол од офсајд на тој меч. Тоа ВИ се деси не го приметив. :) Небитно, сега се разбираме (освен П.С.от кој не ти го разбирам, али нема врска). (y)

Тогаш не бевме олку бедни, у прво полувреме ако ништо друго барем игравме, имавме шанси а богами работа имаше и Ханданович тогаш. Ова вчера беше апсолутна бедотија. Се надевам ќе го заборавиме поразов и ќе се разбудиме.

Знам бе ја да те закачнам малце. :) Иначе тоа тап го патентираше Јонзе или ЏОУНЗ после победата на Интер над Милан. Затоа пишав така, да видам дали фановите на Милан го заборавиле. :)

Следна утакмица ќе ве среди Мунтари. Желба имам во ЛШ да биде тоа.

Е добро де изгубиле Јуве голем ташак,пак се први на генерален пласман,можеби некеле да се замараат многу со Милан и како ништо да си ги поразат Торино наредното коло,коа ке се врати Конте ке нема вакво тактизирање и ке биде друг муабет :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom