F
FuckYouAll
Гостин
ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.Биди малку попрецеизен. МИЛАН БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.Биди малку попрецеизен. МИЛАН БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА!!!

впрочем и вас фановите ве видовме кога губевте и на полувреме нигде ве немаше сега скокате што сте извадиле X.
Ама нема врска има време до крајот ќе видите кој ќе биде шампион![]()
, имам живот и надвор од форумовЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.

ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.
- Си гледав во кафич со другари
, имам живот и надвор од форумов
- Живи били па видели, мерак ке ми биде ако е чесно само.Пошто на Јуве милиони глупи грешки му направија годинава (против нив) а и Милан се офајди со пеналиве годинава доста
Судиите колку даваат толку и зимаат, сега им дадоа бод но нека ја мислат следните 3-4 кола со оние малите екипи 101% им кинат бодови
- Си гледав во кафич со другари
, имам живот и надвор од форумов
- Живи били па видели, мерак ке ми биде ако е чесно само.Пошто на Јуве милиони глупи грешки му направија годинава (против нив) а и Милан се офајди со пеналиве годинава доста

Кај прочита директен црвен картон ?Фаца,кај виде жити господ старт,кој го направил Бомел и требаше да му се даде директен црвен?
Конте уште сеа форсира некој деформиран 352 систем и никад више ...
Среќа за него судиите им подарија шанса за реми иначе на мета ќе беше ради поразот, на ништо не му личеше тимот у прво полувреме кога требаше да губат 2-0, незнам што комплицира коа има испробана 433 формација или каква и да му е, битно 4 у задња линија има, у второ мислам дека смени, Пепе отиде десно на место на оној јужноамерот, Киелини се префрли на лева бековска а Лихштајнер играше ко класичен десен бек. Стварно незнам која му е поентава со 3ца стопери, ако продолжи со тој негов ескперимент мислам дека тоа и те како лошо ќе се одрази врз Јуве.
Ќе биде интересно да немаат пораз до крај а да се втори, незнам дал некад се десило вакво нешто у историја на некое од поголемиве првенства.![]()
.Ова е 3та или 4та утакмица годинава каде почнуваме со оваа и губиме или е нерешено и на крај менува во 4-3-3 и се враќаме во натпреварот и доаѓаме до победа или реми во случајов.Играме многу подобро со оваа формација и апсолутно нема никаква причина зошто би ја менувал.Ако после ова пак продолжи вака, ептен ке се разочарам од него.Добро тренерче е, ептен ја подобри играва на Јуве, ова е 5 пати подобар тим од тој лани, и жалосно е да си прави вакви глупави работи сам на себе.Има се што му треба да атакува на титуалта ама со глава у ѕид оди со формацијава.Кај прочита директен црвен картон ?
Имаше 4-5 стартови за жолт.

24 кола без пораз. Тоа ни Милан не го може.
Навистина мислите дека ако ова го повторувате сто пати ќе ви поверува некој, па најмалку десет пати ви цртавме колку не ви држи муабетот...