- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Стартов на Менез=Маркизио, домаќиниве многу срамежливи
, второ ги кршиме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па добро е нема нешто ептен наклонетос ни кон милан ни кон јуве...башка касерес требаше жут да добие што му влезе на менез со колено...исто и мунтари и лихт мислам дека беа во дуел Мунтари стигна прв до топкава другиов со ѓон влезе и свиреше фаул за јуве...[DOUBLEPOST=1411242061][/DOUBLEPOST]Иначе не смеат Маркизио да го оставаат слободен во зона на шут..наредна таква шанса дава гол сигурно..mnogu glupi odluki na sudijava .. epten sudi pogresno, em preeska komentirav glupi fauli dosudeni za Juve, em sega glup zolt na markizio .. debil covek
epa za toa za gjonot, i za uste 1-2 situacii dosudi za juve, a zutiot bese kontra juve poso nemase blage veze ..[DOUBLEPOST=1411242155][/DOUBLEPOST]ajde ako veke imase zut za markizio, ama i ona na pereyra sto mu vlegoa (ne znam koj bese) i tamu trease da pokaze zut a ne pokaza..па добро е нема нешто ептен наклонетос ни кон милан ни кон јуве...башка касерес требаше жут да добие што му влезе на менез со колено...исто и мунтари и лихт мислам дека беа во дуел Мунтари стигна прв до топкава другиов со ѓон влезе и свиреше фаул за јуве...[DOUBLEPOST=1411242061][/DOUBLEPOST]Иначе не смеат Маркизио да го оставаат слободен во зона на шут..наредна таква шанса дава гол сигурно..
+ рака од Огбона во 16 терец.mnogu glupi odluki na sudijava .. epten sudi pogresno, em preeska komentirav glupi fauli dosudeni za Juve, em sega glup zolt na markizio .. debil covek
Интересна утакмица.![]()
forza nereshenoЗа кој си Џони?за русите или американците?![]()
aiii edna raka so da ti kazam ... go udri topkata vo raka, ama on ne igrase so raka odnosno nemase namera baska na linija na sesnaesetnik bese ..+ рака од Огбона во 16 терец.
Во најдобар случај на полувреме е 0-0, Абијати е полуден од бранење, Менез и Хонда им ја кријат топката, се стегаме до 80та минута, влегува Торес дава безвезен гол ја решава утакмицата, го креваат Инзаги и го носат на раце, Курва Суд експлодира и сите менуваме аватари и планираме титула.
Најлош случај, 0-2 и Тевез двата гола![]()
Видал како игра?