Милан - Јувентус |20.09.2014 20:45| Сан Сиро

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    116
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стартов на Менез=Маркизио, домаќиниве многу срамежливи:rolleyes:, второ ги кршиме :cool:

mnogu glupi odluki na sudijava .. epten sudi pogresno, em preeska komentirav glupi fauli dosudeni za Juve, em sega glup zolt na markizio .. debil covek
па добро е нема нешто ептен наклонетос ни кон милан ни кон јуве...башка касерес требаше жут да добие што му влезе на менез со колено...исто и мунтари и лихт мислам дека беа во дуел Мунтари стигна прв до топкава другиов со ѓон влезе и свиреше фаул за јуве...[DOUBLEPOST=1411242061][/DOUBLEPOST]Иначе не смеат Маркизио да го оставаат слободен во зона на шут..наредна таква шанса дава гол сигурно..

па добро е нема нешто ептен наклонетос ни кон милан ни кон јуве...башка касерес требаше жут да добие што му влезе на менез со колено...исто и мунтари и лихт мислам дека беа во дуел Мунтари стигна прв до топкава другиов со ѓон влезе и свиреше фаул за јуве...[DOUBLEPOST=1411242061][/DOUBLEPOST]Иначе не смеат Маркизио да го оставаат слободен во зона на шут..наредна таква шанса дава гол сигурно..
epa za toa za gjonot, i za uste 1-2 situacii dosudi za juve, a zutiot bese kontra juve poso nemase blage veze ..[DOUBLEPOST=1411242155][/DOUBLEPOST]ajde ako veke imase zut za markizio, ama i ona na pereyra sto mu vlegoa (ne znam koj bese) i tamu trease da pokaze zut a ne pokaza..

Барем ќе живне утакмицава. Ајде сега Милан - АLL IN.

Во најдобар случај на полувреме е 0-0, Абијати е полуден од бранење, Менез и Хонда им ја кријат топката, се стегаме до 80та минута, влегува Торес дава безвезен гол ја решава утакмицата, го креваат Инзаги и го носат на раце, Курва Суд експлодира и сите менуваме аватари и планираме титула.

Најлош случај, 0-2 и Тевез двата гола :icon_lol:

Worst case scenario loading :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom