C
Castiel
Гостин
Душички тие...Овие идат да му искршат некоја коска на противникот, ама тој копачот иде, не само да ја скрши, туку и да ја сомеле ако може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Душички тие...Овие идат да му искршат некоја коска на противникот, ама тој копачот иде, не само да ја скрши, туку и да ја сомеле ако може.
ne igra povreden eВидал како игра?
со крампони го згазна по нога...не бе не беше жутkako moze zut za markizio vo ovaa situacija ? bog da cuva .. Kade e toa ikonceto so popot?[DOUBLEPOST=1411241509][/DOUBLEPOST]
ne igra povreden e
Видал утре игра против Лестер.Видал како игра?
pa ne bese namerno, baska topkata si bese u posed na markizio i baska markizio so grb mu bese svrten, a ovoj nigerot glup naleta ..со крампони го згазна по нога...не бе не беше жут
Ова на Менез беше повеќе за жут отколку тоа на Маркизио кој ја градеше топката и `ненамерно` го згазна Суљо.со крампони го згазна по нога...не бе не беше жут
купен ни е рицоли.... за нас ќе суди...eve ja istava situacija sega so pereyra .. sto kur ne mu dade zut sea na vasiot