Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Море на клоци и мигранти и се по ред... Ние сами не можеме крајот да си го најдеме не па и нив да ги мислиме

А кои сме ние во споредба со ЕУ? Светска сила сме па ќе поставуваме правила? Ако ни кажат да прибереме милион мигранти, ќе прибереме и ќе ќутиме.
Може, кај тебе дома.

Господинот Курц е пријател на господинот Груевски и со тоа најголем подржувач на Македонија. Не смееме така со ретките пријатели на Македонија.

Последно уредено:
Може, кај тебе дома.
Сигурен си? Ај ти не си бот ко оној сунѓерон, кажи кој фактор сме ние да кажуваме кај да одат мигрантите? Па самиот Курц сака тука да се изградат кампови. Кои сме ние?

Сигурен си? Ај ти не си бот ко оној сунѓерон, кажи кој фактор сме ние да кажуваме кај да одат мигрантите? Па самиот Курц сака тука да се изградат кампови. Кои сме ние?
Подобро запрашај се себеси: "Кој сум јас?"
И не се обидувај да го наметнеш твоето чувство на инфериорност кон останатите.

Подобро запрашај се себеси: "Кој сум јас?"
И не се обидувај да го наметнеш твоето чувство на инфериорност кон останатите.
Не глуми убаво те прашувам. Кои сме ние како држава да поставуваме услови каде да одат мигрантите?

Не глуми убаво те прашувам. Кои сме ние како држава да поставуваме услови каде да одат мигрантите?
А кои сме ние како држава да не даваме мандат на кутриот напатен Заев,
и покрај хорските закани и изјави на усмрдените Брисељаци?
Ете тие сме.

Ти бе другар имаш проблем со самопочитта, што да дебатирам понатака со тебе?

сега кога ја спукаа Ердоган со Холандија и бабаМинаретовска има да не преплават со мигранти .. па јасна ми е и шемата на бабаМинаретовска, кога ќе ја албанизираат власта кај нас, масовно ќе бегаат од тука способни и млади деца, а вакумот ќе го пополнат со муслимански мигранти ... ионаака има вишок станови, ако треба поред Сауди Араабијаа и ЕУ ќе им фрли некое евро, само да ги тргне од кај нив..
единствен проблем е што миграните повеќе сакаат во Германија, Шведска,... ем појке пари ем има матерјал за рапување повеќе...

Пред да ги пратат овде некак им ја објаснат ситуацијата во државата. Сигурно ќе одберат да се вратат назад..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom