Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Сум се објаснувал повеќе пати но нејсе, во нашиот случај, вие сте хордата која пеш дојде и ни ја окупира татковината....
Ама како викаат, крадецот секогаш се плаши дека ќе го крадат, а лажгото дека ќе го лажат...
:facepalm:
:popce:

За среќа овде ги имаме цело време бранителите на белата Европа, кои ќе не спасат од хорда од племиња кои пеш ќе ја окупираат нашата татковина....

Тоа што и го дуваме на Европа без никаков возврат е одлика на секоја наша власт до сега.

Сум се објаснувал повеќе пати но нејсе, во нашиот случај, вие сте хордата која пеш дојде и ни ја окупира татковината....

... кадешто најголемо цивилизациско достигнување беше извикување Алаху Акбар и фрлање камења од рамења.

Ама како викаат, крадецот секогаш се плаши дека ќе го крадат, а лажгото дека ќе го лажат...

И вие не сте тоа што бевте. Ве бутнаа по шалтери во јавна администрација и сега сте барабар со нас. Кај смееше новинар да ве нарече "племе" порано и да си го преспиете лабаво.

Природно си глуп или тренираш?

Ја ве мислев за воинствен народ ово оно, тоа Словени голи и боси дошле и ви ја окупирале татковината.

Не го хранете тролот!
Како што тргнал, ако се врати уште малку поназад во историјата - во Африка со Луси рака под рака ќе се фати... ;)

Ова е за на насловна на кајгана :pos:

Понекогаш имам чуство дека јас и ти не само што не живееме во иста држава, изгледа не живееме и на иста планета.

Не го хранете тролот!
Како што тргнал, ако се врати уште малку поназад во историјата - во Африка со Луси рака под рака ќе се фати... ;)
Не верувам јас во таа завера....

Флатер ќе зборува за тролови....[DOUBLEPOST=1460398848][/DOUBLEPOST]
Ја ве мислев за воинствен народ ово оно, тоа Словени голи и боси дошле и ви ја окупирале татковината.
И вие во глобала сте интелигентен народ ама затоа ве водеше 10 години тој што ве водеше...

Последно уредено:
И Данците, Швеѓаните и Норвежаните не така одамна биле храбри Викинзи, Германите го срушиле Рим и пред 75 години го фрлија светот на колена, па види ги сега. Све е до тоа кој до кај стигнал со еволуцијата, некој се движи побрзо од што треба, некој не се движи во вистинската насока, а некој не ни мрднал.

И вие во глобала сте интелигентен народ ама затоа ве водеше 10 години тој што ве водеше...

Не бе Македонците не се интелегентни, вие сте "најинтелегентен" народ на Балканот, затоа без размислување некој ќе ви каже Голема Албанија и одите како овци на колење без размислување за последиците. Баш тие тн. интелектуалци со години ве подбуцнуваат и ве лажат дека сте автохон народ на териоториите во Западна Македонија, Косово, Улцин, Прешевска Долина, Епир, иако нема ниту еден пишан траг дека имало некогаш на тие простори ваши предци. Но добро, запалете уште некоја средновековна црква, урнете некој споменик, украдете некоја средновековна икона, така да уште повеќе ќе напредувате во доказите дека сте автохони на овие простори.

Инаку кога ти збориш за нацизмот и одбраната на белата раса, нели вие имате поголем авотиритет за тоа, вие имате такво славно минато. СС дивизијата наречена 21та Горска Дивизија "Скендербег"

Амблемот

21st-skanderberg.jpg

Така да вие треба да бидете први во одбраната на белата раса во Европа, а не ние;). Односно да сеа ми текна, вие бевте првите кои во Куманово киднапиравте и ограбувавте мигранти и ги носевте во Ваксинце, како придонес во борбата против мигрантите.;)

Не бе Македонците не се интелегентни, вие сте "најинтелегентен" народ на Балканот, затоа без размислување некој ќе ви каже Голема Албанија и одите како овци на колење без размислување за последиците. Баш тие тн. интелектуалци со години ве подбуцнуваат и ве лажат дека сте автохон народ на териоториите во Западна Македонија, Косово, Улцин, Прешевска Долина, Епир, иако нема ниту еден пишан траг дека имало некогаш на тие простори ваши предци. Но добро, запалете уште некоја средновековна црква, урнете некој споменик, украдете некоја средновековна икона, така да уште повеќе ќе напредувате во доказите дека сте автохони на овие простори.

Си испуштил: избодете уште неколку каурчиња во школо или автобус; каменувајте уште некој воз; испратете уште некој борец за човекови права во ИСИС...

Природно си глуп или тренираш?
Ама двосмислено прашање,незнам дали ќе свати веднаш.[DOUBLEPOST=1460403455][/DOUBLEPOST]
Жими се не тренирам...
Ова ти е исто како она"Те знаат ли дома дека си педер",како и да одговориш потврдно или одречно,само потврдуваш дека си педер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom