- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.838
- Поени од реакции
- 85.945
Озбилно сеа ти зборам ко на човек:Нешто паметно кажано од тебе после долго време.
Дали ти мислиш дека тоа може да биде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Озбилно сеа ти зборам ко на човек:Нешто паметно кажано од тебе после долго време.
Јас не мислам туку знам дека тоа ќе биде.Исто како и Грујо кој бил донесен со задача и агенда така и Заев е поставен со задача и агенда која мора да ја тера.Очекувам бегалски камп со најмалку 5000-6000 мигранти и тоа за многу брзо време.Озбилно сеа ти зборам ко на човек:
Дали ти мислиш дека тоа може да биде?
Знаеш дека емигрантите од граница Босна-Хрватска ќе ги донесат тука?Јас не мислам туку знам дека тоа ќе биде.Исто како и Грујо кој бил донесен со задача и агенда така и Заев е поставен со задача и агенда која мора да ја тера.Очекувам бегалски камп со најмалку 5000-6000 мигранти и тоа за многу брзо време.
Не тие од Босна туку од Грција.Знаеш дека емигрантите од граница Босна-Хрватска ќе ги донесат тука?
ок, enough is enough
па добро бе пичка му материна, за што збориме ние?Не тие од Босна туку од Грција.
Не знам баш дали идат за Хрватска...![]()
еве од БиХ како идат за Хрватска... ама од каде толку дојдоа во БиХ ??? Да не има меѓу Мигрантите и камуфлирани босанци![]()
Не знам баш дали идат за Хрватска...
Ако идеа накај Хрватска ќе идеа нагоре, а они и мало дете ќе забележи дека идат надоле. Која ли е земјата надоле која ќе ги прими (сега откоа Заев дое на власт кај нас)?![]()
Слеп ли си бе?Од сликава примети дека идат надоле?
Не идат надоле туку одат лево, Хрватска е од нивна десна страна по тоа патчето, овие лево тргнале. Кај и да е ќе дојдат.Слеп ли си бе?
Ако идеа накај Хрватска ќе идеа нагоре, а не надоле.