Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
па нема што да идат мигрантите овде, па они веќе се овде
само се маскирани за да не може да ги препознаете

12036657_489287441274519_6993954986838865668_n.jpg

[EKSLUZIVNA FOTOGRAFIJA REUTERS-a] "Jadni" imigranti nasrnuli na hrvatske policajce!

Озбилно сеа ти зборам ко на човек:
Дали ти мислиш дека тоа може да биде?
Јас не мислам туку знам дека тоа ќе биде.Исто како и Грујо кој бил донесен со задача и агенда така и Заев е поставен со задача и агенда која мора да ја тера.Очекувам бегалски камп со најмалку 5000-6000 мигранти и тоа за многу брзо време.

Јас не мислам туку знам дека тоа ќе биде.Исто како и Грујо кој бил донесен со задача и агенда така и Заев е поставен со задача и агенда која мора да ја тера.Очекувам бегалски камп со најмалку 5000-6000 мигранти и тоа за многу брзо време.
Знаеш дека емигрантите од граница Босна-Хрватска ќе ги донесат тука?
ок, enough is enough

gfhzfujftg-640x427.jpg

еве од БиХ како идат за Хрватска... ама од каде толку дојдоа во БиХ ??? Да не има меѓу Мигрантите и камуфлирани босанци :D

gfhzfujftg-640x427.jpg

еве од БиХ како идат за Хрватска... ама од каде толку дојдоа во БиХ ??? Да не има меѓу Мигрантите и камуфлирани босанци :D
Не знам баш дали идат за Хрватска...
Ако идеа накај Хрватска ќе идеа нагоре, а они и мало дете ќе забележи дека идат надоле. Која ли е земјата надоле која ќе ги прими (сега откоа Заев дое на власт кај нас)? ;)

Не знам баш дали идат за Хрватска...
Ако идеа накај Хрватска ќе идеа нагоре, а они и мало дете ќе забележи дека идат надоле. Која ли е земјата надоле која ќе ги прими (сега откоа Заев дое на власт кај нас)? ;)

Од сликава примети дека идат надоле?

Слеп ли си бе?
Ако идеа накај Хрватска ќе идеа нагоре, а не надоле.
Не идат надоле туку одат лево, Хрватска е од нивна десна страна по тоа патчето, овие лево тргнале. Кај и да е ќе дојдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom