Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кајгана форумот не дозволува да ги нарекувам како што они сами себе се нарекуваат а и така се многу сличен народ со Шпанците мислам мирољубив и мирен народ.[DOUBLEPOST=1530186821][/DOUBLEPOST]Да си прашам - шпанци ги викате орките? Не сум во тек со ова преименувањето...
Па така и ќерка ти утре кога нема да работи а ќе оди цел ден на кафе и кога ќе ја качува џип од пред зграда а никогаш нема да те запознае со возачот на БМВ х5 да знаеш дека е шпанец.А и да ја учиш да си се ебава со шпанци што кур и требаат каури без пари.Па ако тие „шпанци“ не се прави шпанци стави ги во наводници. Се некои нови фрази исмислувате.
Па и ќе се ебат оти да не се ебат, имаат пари, вие нашите голтари, да ги истресиш пет пари нема да паднат.
Вие вмровци одма со навреди почнувате, добро ве учат во штабот. Ти ако си од СК ти мисли му ја за твоите деца дали со „шпанци“ ќе се ебат. Јас сум далеку од СК.Па кајгана форумот не дозволува да ги нарекувам како што они сами себе се нарекуваат а и така се многу сличен народ со Шпанците мислам мирољубив и мирен народ.[DOUBLEPOST=1530186821][/DOUBLEPOST]
Па така и ќерка ти утре кога нема да работи а ќе оди цел ден на кафе и кога ќе ја качува џип од пред зграда а никогаш нема да те запознае со возачот на БМВ х5 да знаеш дека е шпанец.А и да ја учиш да си се ебава со шпанци што кур и требаат каури без пари.
Зборат за старлетине како Маријана, Лила, такви некои и според нив тоа се пола жени во државава. Тие и со слон би се пеглале не па со друга националност само ајде....искрено и јас ова прв пат го слушам, изгледа не сум модерна ни во тренд![]()
Вие вмровци одма со навреди почнувате, добро ве учат во штабот. Ти ако си од СК ти мисли му ја за твоите деца дали со „шпанци“ ќе се ебат. Јас сум далеку од СК.
Е да се само Маријана и Лила.Зборат за старлетине како Маријана, Лила, такви некои и според нив тоа се пола жени во државава. Тие и со слон би се пеглале не па со друга националност само ајде.
100 ороспии од Скопје се пола Скопје, 100 души во собрание се цел народ[DOUBLEPOST=1530187387][/DOUBLEPOST]
Е да се само Маријана и Лила.
Абе чиче никна овде како печурка да го браниш лидерот твој и сите останати се Вмро.Браво.Класична комуњара.
Па или тие две или исти калап на жени како нив две. Не знам вие со какви жени се дружите и влечете животни информации ама не ќе да се интелектуалки.[DOUBLEPOST=1530187387][/DOUBLEPOST]
Е да се само Маријана и Лила.
Таман си е не сум од типот на мажи кои викаат сите се курви.Во последно време многу девојчиња главно поради немаштијата а и мрзата се одлучуваат на ова.Па или тие две или исти калап на жени како нив две. Не знам вие со какви жени се дружите и влечете животни информации ама не ќе да се интелектуалки.
Другарче пак ќе ти кажам од женска страна - жени што трчаат по пари и со слон ќе се рокнат, не па со некој од друга националност.Таман си е не сум од типот на мажи кои викаат сите се курви.Во последно време многу девојчиња главно поради немаштијата а и мрзата се одлучуваат на ова.
Ќе се изненадиш. И ја беше на исто мислење, док сас свои очи не се увери куде нормални, градски девојчиња од Куманово се пеглав сас орке. У Куманово е па пример добро што, колко и она да се крие у авто сас затмнети прозори или да фаќав „на страну“ најде се некоја будала што ги види и одма цел град знае, обично после никој наш не гу ни погледнуе освен ако не е некој сељак изолиран од град и муабети. Некој чудан тренд е куде што почнуемо да се мешамо. Колко е чудан тренд исто збори и факт што и њини девојке исто сакав да се пеглав сас македонци, много им е мерак. Чудно е што они сами ти приступив, ако те знае од чаршију или слично и ти удри пик или ти пушти муабет преко некога дека сака да се дружите или сама ти каже дај ми број, ја ќе ти ѕвону и ти ѕвони од скриен број кд ќе ву се ебе. Мене една лично ми тражи 3 пут бројче „да се чуемо“ и ми врти од скриен број. Не знам што да кажу, наши девојке углавном што су познати дека се рокав сас орке имав циљ, тој им е да им купуев торбе, мајчиња, патике, штикле и глупости и орке имав паре и давав. Ниедна не е оставена без ништо, обавезно им фрљив некој денар. Док њини се ебев стриктно ради секс и задовољство пошто ми курац, немамо паре. Немамо ни бело.Зборат за старлетине како Маријана, Лила, такви некои и според нив тоа се пола жени во државава. Тие и со слон би се пеглале не па со друга националност само ајде.
аууу види кој е засегнат, затоа Ти така кометираш во темата „ Случувања...“ ти си бил шпанец ааааааа сега е јасноВие вмровци одма со навреди почнувате, добро ве учат во штабот. Ти ако си од СК ти мисли му ја за твоите деца дали со „шпанци“ ќе се ебат. Јас сум далеку од СК.
Ама сум слушнал дека шпанките од КУ биле громЌе се изненадиш. И ја беше на исто мислење, док сас свои очи не се увери куде нормални, градски девојчиња од Куманово се пеглав сас орке. У Куманово е па пример добро што, колко и она да се крие у авто сас затмнети прозори или да фаќав „на страну“ најде се некоја будала што ги види и одма цел град знае, обично после никој наш не гу ни погледнуе освен ако не е некој сељак изолиран од град и муабети. Некој чудан тренд е куде што почнуемо да се мешамо. Колко е чудан тренд исто збори и факт што и њини девојке исто сакав да се пеглав сас македонци, много им е мерак. Чудно е што они сами ти приступив, ако те знае од чаршију или слично и ти удри пик или ти пушти муабет преко некога дека сака да се дружите или сама ти каже дај ми број, ја ќе ти ѕвону и ти ѕвони од скриен број кд ќе ву се ебе. Мене една лично ми тражи 3 пут бројче „да се чуемо“ и ми врти од скриен број. Не знам што да кажу, наши девојке углавном што су познати дека се рокав сас орке имав циљ, тој им е да им купуев торбе, мајчиња, патике, штикле и глупости и орке имав паре и давав. Ниедна не е оставена без ништо, обавезно им фрљив некој денар. Док њини се ебев стриктно ради секс и задовољство пошто ми курац, немамо паре. Немамо ни бело.