Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Приказната со мигрантите е истрошена куртон вест на ДПМНЕ која во паника заради поразот на изборите ја ширеа меѓу лугето. Јас лично познавам членови на ДПМНЕ кој агитираа на овие избори и кои ми кажаа дека децидно им било кажано во штабовите да ги плашат лугето со мигранти.

како ќе задржиш мигранти во Македонија кога и македонците бегаат од тука

Ова е напредок.
Од "Мигрантите се само во главите на жмровците"
behold the наредната фаза во еволуцијата на еден куртон:

Последно уредено:
На минатите локални избори заплашување со мигранти беше кампањата на секој кандидат од вмро, сега договорот со Грција е актуелен и повторно вмро започна со заплашување на народот со мигранти - демек гласајте против на референдумот оти ЕУ ќе не наполнат мигранти

На минатите локални избори заплашување со мигранти беше кампањата на секој кандидат од вмро, сега договорот со Грција е актуелен и повторно вмро започна со заплашување на народот со мигранти - демек гласајте против на референдумот оти ЕУ ќе не наполнат мигранти
Точно.
Меѓутоа, јас би сакал гаранции или барем јавно прокламирана ориентација од власта по ова прашање. Ако стварно ВМРО пак лаже, а они у ствари немаат намера да примаат емигранти овде, тогаш уопште не би им било тешко тоа јавно да го кажат, нели?

Точно.
Меѓутоа, јас би сакал гаранции или барем јавно прокламирана ориентација од власта по ова прашање. Ако стварно ВМРО пак лаже, а они у ствари немаат намера да примаат емигранти овде, тогаш уопште не би им било тешко тоа јавно да го кажат, нели?
Па еве за менување на уставот за името Заев јавно кажа и се заколна у деца... а за тиранската платформа потпиша нешто као гаранција кај Иванов... па пак... Зошто мислиш дека што и да направат како гаранција или јавно прокламирана ориентација, пак нема да излажат???

Јасно ни е нас тоа ама ако ги стационираат тука во камп и им забранат да одат нагоре оваа наша држава ќе им се види како Мека и Медина.Имаат глупи луѓе кои ќе ги ранат и поат од типот на Ленче Здравкин.Матријал за силување колку сакаш а кога ќе размислам нашиве жени и онака ќе им дадат оти и онака веќе долго време се навикнати на немакедонски курови(читај шпански).И зошто мислиш дека од ЕУ не би не почастиле со 10.000 доктори и научници?
А забораваш и колку нашиот премиер е срце од човек.Папата им миеше нози Заев ако треба ќе им го попуши само да го омекне Макрон.

Видени се мигранти во Гевгелиско.

Како може да поминуваат кога и ѕид им градеа и полиција европска патролира долж границата со Грција? Инаку видени се сабајлево.
ех како можеле да поминат, ами со евра ...со долари, по некој златен прстен како кусур :)

ех како можеле да поминат, ами со евра ...со долари, по некој златен прстен како кусур :)

Ме чуди бидејќи има мноогу полиција (европска) долж границата во Гевгелиско-Дојранскиот регион. Патролираат нон-стоп. И нас локалците не застануваат за да не проверат, бараат и во багажникот да не ги криеме.

Дури и со помош (читај шверц) од локалното население е многу тешко остварливо. Но сепак, среќата ги следи храбрите :)

А за пари, имаат пари - во екот на кризата вадеа секојдневно по илјадници евра од банките во Гевгелија.

Си бараат луѓето спас, не ги окривувам, но кога стигаат до западна европа сакаат европејците да се прилагодат на нив, не обратно. Затоа и не смее да се дозволи кој сака да влегува.

Посебно што и кај нас правеа штета кога сеуште никој не ја бранеше границата.

Ми кажа едно врапче.
Пола жени у Скопје се клецаат со шпанците.Се знае кои се главни спонзори.
ми текна на еден разговор, вели ,,...си спиела мор со шпанец?... ,,...- е кога сум била во Шпанија?... ,, е ниш не знаеш, ќе одиш Скопје каков секс ќе имаш цел живот ќе го памтиш!... отишла ова во Ск, нашла шпанец, отишле во хотел, ова она во кревет завршиле работа и додека шпанецо се облакал, оваа разочарана искометирала,, ....жими шпанскио секс ист како со мојон Ставре!
на тоа шпанецот се свртел и рекол ,, чекај мор уште не сум завршил! и наеднаш фатил позиција како на корида и силно викнал ,,Олееее,,!
ааааа :bravobe:

ми текна на еден разговор, вели ,,...си спиела мор со шпанец?... ,,...- е кога сум била во Шпанија?... ,, е ниш не знаеш, ќе одиш Скопје каков секс ќе имаш цел живот ќе го памтиш!... отишла ова во Ск, нашла шпанец, отишле во хотел, ова она во кревет завршиле работа и додека шпанецо се облакал, оваа разочарана искометирала,, ....жими шпанскио секс ист како со мојон Ставре!
на тоа шпанецот се свртел и рекол ,, чекај мор уште не сум завршил! и наеднаш фатил позиција како на корида и силно викнал ,,Олееее,,!
ааааа :bravobe:
Сигурно имаш барем една познаничка која се пегла со шпанец од Батинци не е вработена никаде има Ајфон и по цел ден е во ланџ барови.

Сигурно имаш барем една познаничка која се пегла со шпанец од Батинци не е вработена никаде има Ајфон и по цел ден е во ланџ барови.
...искрено и јас ова прв пат го слушам, изгледа не сум модерна ни во тренд :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom