Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Meanwhile in Шведистан...

Шведската полиција губи контрола врз бегалската криза, бројот на „забранети зони“ порасна на 55 (ВИДЕО)

Полицајците во Шведска на големо ја напуштаат својата професија, и бараат друга работа. Ако влезат во забранетите зони, одма се на удар од мигрантите... Исфеминизирани пички од луѓе, а видат нешто поопасно од камен одма напуштаат работа :) Патем имавме и ние тука ванаби швеѓанка на форумов која ги бранеше бегалциве, ама испари од темава...

Meanwhile in Источна Европа

Орбан: Основан сојуз за одбрана на земјите од централна Европа.

РАСИСТИ, ФАШИСТИ, ИСЛАМОФОБИ, ГНИДИ ЕВРОПЕЈСКИ!!!

Баш би сакал да чујам како е онаа швеѓанкана и како и е живот таму.Нека пише слободно ако е ова лага.

http://kajgana.com/arachinovec-izbegal-od-sud-preku-prozorec
http://kajgana.com/arachinovec-izbegal-od-sud-preku-prozorec
на шверцерот на мигранти не му ставиле лисици и избегал...
Да ама за тоа оние двајцана од Кавадарци и Демир Капија шо пробале да ги лажат и добија нож у стомак место пари се осудени ама овој е Арачиновец па ќе се јавува секој понеделник и ќе им бега низ прозори.
ИМА РАЗЛИКА!!!

Најјаки сте ми !
Мигрантите/бегалците биле племе, мигрантите/бегалците биле ова, мигрантите/бегалците биле она, зарази носеле, неписмени биле, немале култура...

појма вие немате момци, појма немате !

Па и уште коа ќе видам правник дека пишал „море стап, какви човекови права“ :yid::yid::yid:

Најјаки сте ми !
Мигрантите/бегалците биле племе, мигрантите/бегалците биле ова, мигрантите/бегалците биле она, зарази носеле, неписмени биле, немале култура...

Точно, ништо од ова не е вистина.

Најјаки сте ми !

Па и уште коа ќе видам правник дека пишал „море стап, какви човекови права“ :yid::yid::yid:
Oд правни лица и борци за човекови права му е преку глава на народов.Голем дел од населението кај нас не ги сака па се надевам дека никогаш нема да имаме ни еден од ова племе на наша територија.

Oд правни лица и борци за човекови права му е преку глава на народов.Голем дел од населението кај нас не ги сака па се надевам дека никогаш нема да имаме ни еден од ова племе на наша територија.
Баш ми е мило шо (не)размислуваш.
Токму заради тоа и неколку луѓе се господари на цела држава.

Баш ми е мило шо (не)размислуваш.
Токму заради тоа и неколку луѓе се господари на цела држава.
Ако мислиш за грујо и фамилијава знаеме и двајцата кој е начинот.И самиот бев на 2 протести на оваа смешна револуција ама доволно сум свесен да видам дека оние кој се лидери на шарената револуција не и мислат добро на државата.А власт не се бутка со правни закони туку со масовни протести од вистинскиот народ а не од оние кој зимаат по 25000 плата и исто биле вработе преку партија па сега сакаат а се враатат и да крадат исто ко овие сега.Кажи го својот став за мигранти не го знам во целост.

Еве уште еден пример, мигрантите не само што доаѓаат они самите, туку ги носат со себе и своите закони, судии и егзекутори.

Францускиве власти сакаат да ги распоредат по камповите низ државата, таму ќе имаа барем минимум услови за живот, покрив над глава, храна, вода, хигиена... Што кур сакаат сега што водат војна со полицијата? Ќе ми објасни некој?

Ова беа угнетуваните, сиромавите и отепаните бегалци?

Хрк, пу да ви го ебам племето на сите вие што ги браневте монструмиве.

Колку е лесно од дома, на топло, со храна и вода покрај тебе, пред компјутер, на суво и чисто да оценуваш кој бил монструм или кој бил племе и како тоа они сакале да убиваат (y)(y)(y)(y)

Колку е лесно од дома, на топло, со храна и вода покрај тебе, пред компјутер, на суво и чисто да оценуваш кој бил монструм или кој бил племе и како тоа они сакале да убиваат (y)(y)(y)(y)
Аха, јас не видов наши луѓе отидени на запад, да палат јавни тоалети, да фрлаат шишиња и камења по полицијата, да не се водат по нивните правила, прописи и закони, а има 3-400.000 Македонци на запад. Истото тоа важи за Бугарите, Романците, Србите, Црногорците што во последните 10-тина години отидоа на запад. Дали виде некои од нив организирано да учествуваат во толпа за линч, затоа што некој бил прегазен со кола???

Аха, јас не видов наши луѓе отидени на запад, да палат јавни тоалети, да фрлаат шишиња и камења по полицијата, да не се водат по нивните правила, прописи и закони, а има 3-400.000 Македонци на запад. Истото тоа важи за Бугарите, Романците, Србите, Црногорците што во последните 10-тина години отидоа на запад. Дали виде некои од нив организирано да учествуваат во толпа за линч, затоа што некој бил прегазен со кола???
Абе приказнава на некој друг можеш да му ја продадеш. Ја знам дел од тоа низ што поминуваат бегалциве и во какви услови живеат, така што кај мене приказнава не ти поминува.
Ти седи си дома и мисли дека се знаеш ;)

А ако и по последниот мој пост ти уште не сфаќаш шо ми е поентата, тогаш не знам шо да ти кажам освен жал ми е :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom