- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 4.680
- Поени од реакции
- 8.511
http://tocka.com.mk/1/188066/haos-n...aat-ogradata-policijata-reagirala-so-solzavec
Се зголемува хаосот на границата.
Се зголемува хаосот на границата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Религија на мирот. Никогаш не сум оправдувал геноциди ама за овие полу-луѓе мислам дека само тоа е решение.
Па и тие родители со кој мозок најмиле дадилка муслиманка...мислам стварно треба да си отсечен од светот и да не знаеш што се случува за да го оставиш твоето дете на муслиман (дно и грешка на еволуција).Ова во Москва е ХОРОР! :O
Матер им ебам, што и направило 4 годишно дете па да му сечи глава, јас сеа би ја спрегнал на маса и би и сечел дел по дел, и да не кажувам во детаљи, матер би и ебел. @:
Па и тие родители со кој мозок најмиле дадилка муслиманка...мислам стварно треба да си отсечен од светот и да не знаеш што се случува за да го оставиш твоето дете на муслиман (дно и грешка на еволуција).
Од каде знаеш дека не било нејзино?? Ако пишува дека е дадилка, не би ме зачудило да е нејзино ...Па и тие родители со кој мозок најмиле дадилка муслиманка...мислам стварно треба да си отсечен од светот и да не знаеш што се случува за да го оставиш твоето дете на муслиман (дно и грешка на еволуција).
Ако не се лажам пишуваше дека била дадилка од Узбекистан.Од каде знаеш дека не било нејзино??
Не ја преливаат чашата, чашата одамна е прелиена. За ваков отпадок од човеков род треба муњевито да се реагира. Или нека си седат у пустина и нека ебат кози и камили или време е да почне да се реновира Биркенау. Жално е ама стварно не гледам друго решение. Нема компромис со овие.[DOUBLEPOST=1456759495][/DOUBLEPOST]И таа е човек ( во случајов човеколика креатура), си рекле може да се разбереш како чоек, ќе ја вработиш... да не се биде расист, али ја преливаат секоја чаша!
Настја или слично се викало детето. Руско име кое претежно се дава на христијани. Да не ја браниш случајно?Од каде знаеш дека не било нејзино?? Ако пишува дека е дадилка, не би ме зачудило да е нејзино ...
Од каде знаеш дека не било нејзино?? Ако пишува дека е дадилка, не би ме зачудило да е нејзино ...
Далеку од тоа. Како и да е трагедија е, чиво и да е детето. Уште поголема трагедија е ако се работи за чедоморство (мада малку веројатно). Меѓутоа убав пример до каде може да те доведе исламот ... илјадници такви како нејзе ни ја рушат моментално границата во Гевгелија. И зарем треба хуман третман кон такви луѓе?Настја или слично се викало детето. Руско име кое претежно се дава на христијани. Да не ја браниш случајно?
Каков хуман третман, јас наместо со солзавец би ги прскал со киселина, они и така во Авганистан се навикнати на тоа.Далеку од тоа. Како и да е трагедија е, чиво и да е детето. Уште поголема трагедија е ако се работи за чедоморство (мада малку веројатно). Меѓутоа убав пример до каде може да те доведе исламот ... илјадници такви како нејзе ни ја рушат моментално границата во Гевгелија. И зарем треба хуман третман кон такви луѓе?
Убав тој......
Иванов е еден од најзаслужните во справување со бегалската криза
Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов е еден од најзаслужните во справување со бегалската криза, оценува реномираниот германски весник Шпигел во опсежната анализа
![]()