Microsoft say MACEDONIA

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
само 550???????? ајде луѓе пишујте ! ! !

Ја потпишав вчера. Тогаш беа само 80.

Потпишав пак.

Ај шо веќе има тема, не си видел... треба да се спои.. си има модератори.. ок...
Него... Адриано... Зашто во сеир и игри???

Ме интересира кој фактор е ова petition online. Сѐ мислам дека е баш за во сеир и игри.

Ај шо веќе има тема, не си видел... треба да се спои.. си има модератори.. ок...
Него... Адриано... Зашто во сеир и игри???
има модератори администратори нека ја префрли некој на соодветното место!

Ме интересира кој фактор е ова petition online. Сѐ мислам дека е баш за во сеир и игри.

така ти мислиш
ама неее
голем фактор е петицијава
истото се случи и со youtube и сите знаеме како заврши таа кампања со признавање на Македонија
така и ова не е за сеир малку посериозна е работава
ако незнаеш која пропаганда и борба ја има по интернетов барем не оставај вака глупи постови

така ти мислиш
ама неее
истото се случи и со youtube и сите знаеме како заврши таа кампања со признавање на Македонија
ако незнаеш која пропаганда и борба ја има по интернетов барем не оставај вака глупи постови

А незнам ти дали знаеш дека лани мислам беше али се крена иницијативата Microsoft SAY MACEDONIA, ама онака замре. Сега гледам материјалот што го праевме се користи по фејсбук и остали такви сајтчиња

така ти мислиш
ама неее
Многу добро знам која борба ја има по интернетов, благодарам на прекрасниот комплимент.
Не знам колку вакви петиции сум потпишал и не сум видел ништо од нив. Борбата се води со агитирање, факти, агресивна игра, не некои си петиции. Кога ќе видат од Мајкрософт 500 потписи ќе паднат на гз. Да.

А незнам ти дали знаеш дека лани мислам беше али се крена иницијативата Microsoft SAY MACEDONIA, ама онака замре. Сега гледам материјалот што го праевме се користи по фејсбук и остали такви сајтчиња

знам и нон стоп сум дел од овие иницијативи
проблемот е во нас ние дозволуваме да замрат

Потпишано и од мене!!!
Се за Македонија!!!!

Потпишав 658 до сеа

Microsoft e за никаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom