^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
И да не се, битно ги имаат правата и се водат како увозници за Xiaomi.Шаоми нема офицјален стор во МК. Ама како и да е пре ви купил од ми стор него од мобилара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да не се, битно ги имаат правата и се водат како увозници за Xiaomi.Шаоми нема офицјален стор во МК. Ама како и да е пре ви купил од ми стор него од мобилара.
Види ги ти и А1 и Телеком од неофицијални сторови купуваат!!! Пропадна државата!Шаоми нема офицјален стор во МК. Ама како и да е пре ви купил од ми стор него од мобилара.
Види ги ти и А1 и Телеком од неофицијални сторови купуваат!!! Пропадна државата!
Провери кај има работено газдата на Хи СторВиди ги ти и А1 и Телеком од неофицијални сторови купуваат!!! Пропадна државата!
Па немав Гармин тогаш, требаше нешто помало и потенко да е цело време со мене, ти да трчаш по 30 км на ден со Шаомиво на ракаПаааа кога ти препорачаме пред две години ти зема P20 Lite![]()
Го зедов и јас Poco X3, сакам да испробам и Xiaomi до нареден декември кога ќе треба да ми поклонат нешто појако, па да знам што да одберамВака за 2 дена користење, супер е, колку што може да се види нели... Вчера и состаноци и во движење цело време, батеријата тек сега после 2 дена дојде на 19%.
Ретко кој после искуство со Xiaomi се одлучува за нешто друго. Следно Mi 11
Thanks, ќе видам што ќе биде на пазарот во декември, дека ќе се апгрејднам тоа секако, подарок ми следи, ќе видам само што, зависи што искуство ќе имам со овојНемој да си оставила 60hz..... честитки, најдобриот или еден од најдобрите уреди за цената
P20 serijata e super i jas imav, huawei pak bi zel
Eve jas ic ne sum zadovolen od note pro 9kata i sleden sekako nema da mi e pak xiomi, sakam da go smenam u skoro
Ok, baterija trae 2 dena ama site entry level veke toa go nudat duri i kako za power user