Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е лесно кршливо задното стакло на кинезиве (шао/хуа) ако се во футрола и при нормална употреба т.е повремен пад на асфалт, плочки, паркет, да ги подмавниш од маса итн. И дали со тоа автоматски престанува гаранцијата за во иднина?
Самсунзиве знам дека се од мочка праени.
Стави му гумена футрола, мојов ми се има изнапаѓано последниве години али у футрола нема гајле

HDR Enhanced plus вклучи
HDR Enhanced frames 25

Пробај ова
Автоматски споено мислење:

Незнам точно која, на друг форум ја имаше препорачано ти, имам уклучено нешто ХДР и уште еден сетинг, по твоја препорака. :D

Ништо против, само негледам огромна разлика.

Дали е лесно кршливо задното стакло на кинезиве (шао/хуа) ако се во футрола и при нормална употреба т.е повремен пад на асфалт, плочки, паркет, да ги подмавниш од маса итн. И дали со тоа автоматски престанува гаранцијата за во иднина?
Самсунзиве знам дека се од мочка праени.

ми се нема скршено, горила глас 5ка е, кај самсунг пластика, или 3ка на понекој модел.

Ke ima Android 11 za Redmi Note 9 pro?

Конечно стигна апдејт за Mi note 10 lite [emoji16]
Први импресии... МИУИ 12 е одличен,мазно работи, визуелно е подобар, делот со нотификации и контрол центарот ми се допаѓаат [emoji108]
Инсталирав и super wallpaper, топ се. Е сега ја цицаат батеријата, ама па да му е мерак на човек цело време да го отклучува телефонот [emoji16]
Во однос на миуи11, среден е проблемот со proximity sensor-от.

п.с уште нема опција за direct dial [emoji30]
961a4418a73eb74f34508aa799226046.jpg
c04237f7b97a4cd7539217fd84355f25.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Да се брише оваа other во storage space 23 гига ми е?

Zdr, moze mislenje se dvoumam megju ovie dva telefoni iako prednost mi e samo baterija
Redmi note 9 pro ili Poco x3

Zdr, moze mislenje se dvoumam megju ovie dva telefoni iako prednost mi e samo baterija
Redmi note 9 pro ili Poco x3

Pocoto...Пофлуиден дисплеј,стерео звучници,малце подобар процесор.Другите карактеристики мање више исти.

HDR Enhanced plus вклучи
HDR Enhanced frames 25

Дали оваа верзија би функционирала на Redmi Note 9 Pro?
Доколку не е компатибилна, препорака за некоја друга соодветна за него верзија?

Благодарам

Планирам да купам Poco X3 NFC, ми треба препорака од каде е подобро да го земам.
Mi store Xiaomi
Ledikom
Поздрав.

Планирам да купам Poco X3 NFC, ми треба препорака од каде е подобро да го земам.
Mi store Xiaomi
Ledikom
Поздрав.

Јас го земав од ми стор денеска одличен е, имаат само плава боја моментално, но и тој одлично изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom