Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не можам да преместам апликации од меморијата на телефонот на картичка?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не ми е. Зарем за таква основна функција треба да го рутирам?да не не ти е рутиран?
Па да, таа основна функција е малце зезната за активирање. Новите андроиди се скоро сите заклучени за апликации на сд картичка, посебно и со дата фолдерите. Кој модел го имаш и што ос?Не ми е. Зарем за таква основна функција треба да го рутирам?
Не ми е. Зарем за таква основна функција треба да го рутирам?
Rn3p со андроид 6.01Па да, таа основна функција е малце зезната за активирање. Новите андроиди се скоро сите заклучени за апликации на сд картичка, посебно и со дата фолдерите. Кој модел го имаш и што ос?
Sent from my MI 5s
Хардверски не, софтверски многу веројатно. Имав пишано тука, барај ми пост наназад.Има разлика од моделите на Xiaomi од Сет и од Hi?
Redmi Note 4x BlackПрегледај го приврзокот 166808
Да уште сум на RN3P. Сликата онака ја ставив во темата сабајле на инстаграм ја начекав.Нели имаше RN3P?
Почекај Note 4x со SDСигурно ќе има некој да ми помогне тука, зашто @the_maker не враќа на порака
Се двоумам меѓу Redmi Pro и Redmi Note 4. На страната за двата пишува Пред-нарачка. Е сеа си мислев дека ова Хај стор е стварно стор и викам ај да одам да ги ѕирнам па може еден од тие два ќе ми фати повеќе око и на лице место ќе си го нарачам а таман и ќе ми се разјаснат работиве ама ништо од стор ни с немаше, ѕвони на домофон џабее. Колку време се чека од коа ќе се нарача? Дали само на страната се нарачува? Морам целата сума да ја платам за нарачка или не? Дали од коа ќе го купам ќе треба да се замарам со флешувања, рутирања или си го зимам и си терам?
Они повеќе функционираат како онлајн продавница,кликаш на телефонот си го плаќаш со картица и ти се јавуваат да дојдеш да си го земеш телефонот.Не треба да флешуваш ништо,телефонот ти доаѓа среден од нив.Пробај пиши им на еден од овие два мејла contact@hi.com.mk info@hi.com.mk прашај ги кога ќе им стигне следната пратка за да дојдеш да погледаш еден од двата телефона и дека ќе купиш еден од тие.Исто ти е добрса опција и REDMI NOTE 4X како што ти посочија членовите пред мене.Сигурно ќе има некој да ми помогне тука, зашто @the_maker не враќа на порака![]()
Се двоумам меѓу Redmi Pro и Redmi Note 4. На страната за двата пишува Пред-нарачка. Е сеа си мислев дека ова Хај стор е стварно стор и викам ај да одам да ги ѕирнам па може еден од тие два ќе ми фати повеќе око и на лице место ќе си го нарачам а таман и ќе ми се разјаснат работиве ама ништо од стор ни с немаше, ѕвони на домофон џабее. Колку време се чека од коа ќе се нарача? Дали само на страната се нарачува? Морам целата сума да ја платам за нарачка или не? Дали од коа ќе го купам ќе треба да се замарам со флешувања, рутирања или си го зимам и си терам?