Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не можам да преместам апликации од меморијата на телефонот на картичка?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Не ми е. Зарем за таква основна функција треба да го рутирам?

Па да, таа основна функција е малце зезната за активирање. Новите андроиди се скоро сите заклучени за апликации на сд картичка, посебно и со дата фолдерите. Кој модел го имаш и што ос?

Sent from my MI 5s

Не ми е. Зарем за таква основна функција треба да го рутирам?

не знам за миуи како е пошто и ја сум нов, али за било кој друг андроид мора рут, но штом вака ти прави мора и тој да се рутира изгледа.

Па да, таа основна функција е малце зезната за активирање. Новите андроиди се скоро сите заклучени за апликации на сд картичка, посебно и со дата фолдерите. Кој модел го имаш и што ос?

Sent from my MI 5s
Rn3p со андроид 6.01

Има разлика од моделите на Xiaomi од Сет и од Hi?

Сигурно ќе има некој да ми помогне тука, зашто @the_maker не враќа на порака :)
Се двоумам меѓу Redmi Pro и Redmi Note 4. На страната за двата пишува Пред-нарачка. Е сеа си мислев дека ова Хај стор е стварно стор и викам ај да одам да ги ѕирнам па може еден од тие два ќе ми фати повеќе око и на лице место ќе си го нарачам а таман и ќе ми се разјаснат работиве ама ништо од стор ни с немаше, ѕвони на домофон џабее. Колку време се чека од коа ќе се нарача? Дали само на страната се нарачува? Морам целата сума да ја платам за нарачка или не? Дали од коа ќе го купам ќе треба да се замарам со флешувања, рутирања или си го зимам и си терам?

Се двоумам меѓу Redmi Pro и Redmi Note 4. На страната за двата пишува Пред-нарачка. Е сеа си мислев дека ова Хај стор е стварно стор и викам ај да одам да ги ѕирнам па може еден од тие два ќе ми фати повеќе око и на лице место ќе си го нарачам а таман и ќе ми се разјаснат работиве ама ништо од стор ни с немаше, ѕвони на домофон џабее. Колку време се чека од коа ќе се нарача? Дали само на страната се нарачува? Морам целата сума да ја платам за нарачка или не? Дали од коа ќе го купам ќе треба да се замарам со флешувања, рутирања или си го зимам и си терам?
Почекај Note 4x со SD

Они повеќе функционираат како онлајн продавница,кликаш на телефонот си го плаќаш со картица и ти се јавуваат да дојдеш да си го земеш телефонот.Не треба да флешуваш ништо,телефонот ти доаѓа среден од нив.Пробај пиши им на еден од овие два мејла contact@hi.com.mk info@hi.com.mk прашај ги кога ќе им стигне следната пратка за да дојдеш да погледаш еден од двата телефона и дека ќе купиш еден од тие.Исто ти е добрса опција и REDMI NOTE 4X како што ти посочија членовите пред мене.

Белобрадиот интериста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom