- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.677
- Поени од реакции
- 19.347
До сега 3 саата и 54 минути на 66 проценти батерија.SOT kolku?
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До сега 3 саата и 54 минути на 66 проценти батерија.SOT kolku?
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Ги носиме по порачка да, и Oneplus 3 и Oneplus 3T27 часа откако е тргнат од полнач телефонот, вчера баш онака со просечно користење според моите потреби, разговори, пребарувач, дваесетина јутуб клипчиња - има уште 71 процент на батеријата. Си крцка бе
@the_maker
Дали ги носите OnePlus кај вас?
Од каде е купен телефонот? И ќе треба screenshot од About за точно инфо.Вака барав неколку страни поназад можеби е одговорено но невидов одговор на едно прашање.
Имам Redmi note 3 pro 2/16. Ме нервира MIUI верзијата 7,4 нешто беше и сакам да го надоградам на 8 затоа што ми се појавуваат реклами и знае да се подзакочи кога го отклучувам на 2-3 секунди. Знам да го однесам под гаранција ќе го средат ама не ми се чека 10 дена. Пробав симнав за апдејтирање но ми вели дека неможе да го верифицира. Ако му одам да прави надоградба ми вели дека нема. Инаку со snapdragon процесор ми е. Е сега ако знаете линк за update да го надоградим сам.
Фала.
Od anchoc e kupenГи носиме по порачка да, и Oneplus 3 и Oneplus 3T
Од каде е купен телефонот? И ќе треба screenshot од About за точно инфо.
Ги носиме по порачка да, и Oneplus 3 и Oneplus 3T
Ги носиме по порачка да, и Oneplus 3 и Oneplus 3T
Тој е неовластен софтвер, ќе треба да се преинсталира дефинитивно.Од телефон ги ставав сликите гледам нешто не ги покажува
Еве се:
![]()
![]()
Од Anchoc е земен
Тој е неовластен софтвер, ќе треба да се преинсталира дефинитивно.Од телефон ги ставав сликите гледам нешто не ги покажува
Еве се:
![]()
![]()
Од Anchoc е земен
Еве се:
![]()
![]()
Од Anchoc е земен
Еве се:
![]()
![]()
Од Anchoc е земен
Еве се:
![]()
![]()
Од Anchoc е земен