Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ај не вреди.
Mi 8 SE не е во тој ценовен ранг и прво му понуди телефон со 5300mAh, а сега со иста батерија како A2 [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mi 8 ili Mi MIx 2s ? И ги има ли некаде во Скопје кај што може да се видат овие два модела ?

realno za proceserot nema da osetam razlika od mi a 2 i a mi A2 lite razlikata ke ja osetam samo vo kamerata ama kako sto gledam mn dobri reviews ima i note 5 :) sto li da se izbere :D

Добро ај не вреди.
Mi 8 SE не е во тој ценовен ранг и прво му понуди телефон со 5300mAh, а сега со иста батерија како A2 [emoji38]

sd710 e 10nm cpu i e postedliv od 14nm isto vazi i amoled e postedliv od ips. pa taka podobro ke drzi nego kaj drugite so 4000mah.[DOUBLEPOST=1536411579][/DOUBLEPOST]
realno za proceserot nema da osetam razlika od mi a 2 i a mi A2 lite razlikata ke ja osetam samo vo kamerata ama kako sto gledam mn dobri reviews ima i note 5 :) sto li da se izbere :D
a2 lite poso ima stock android, i note 5 e isto top za parite.

А А2 нема сток [emoji38]
До вчера викаше не вреди сега ок е 3000mAh и ќе држи повеќе од 4000mAh

Ако сакаш пак Редми со Miui, а не Мi модел со Андорид Оне на кој може да инсталираш Google камера.

А А2 нема сток [emoji38]
До вчера викаше не вреди сега ок е 3000mAh и ќе држи повеќе од 4000mAh

Ако сакаш пак Редми со Miui, а не Мi модел со Андорид Оне на кој може да инсталираш Google камера.

3000mah isklucivo kombinacija so 10nm i podole cpu i amoled.[DOUBLEPOST=1536412337][/DOUBLEPOST]
na spec pisuva 12 mp vs 20 mp i predni 5 mp vs 20 mp plus a2 ima flash napred
pozadi i dvata imaat sony imx486 a note 5 ima samsung ista od note 4.

Последно уредено:
ama toa e primarnata drugata e razlicna kaj so e senzorot
Drugata e pojse za dlabocina i onie efektite. Enivej bilo koj da go zemes nema da gresis, ama a2 ne vredi na taa cena.[DOUBLEPOST=1536413217][/DOUBLEPOST]Ne znam zs kaj nas nikoj ne gi nosi meizu. m6 note e momentalno za 110e bespari, kamera izmislena za ovie srednive xiaomcinja. Isto nikade go nema zte nubia m2 na ali e 120e 4/64gb sd625 so amoled i 3600mah

Последно уредено:
Ако сакаш црн тешко да најдеш на залиха во Анхоч и веднаш се продава.
За Техномаркет прв пат дознавам дека продаваат Xiaomi.

продаваат јас лани зедов redmi 4x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom