Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Малце скептик бев за Шаомиво, али еве веќе трет месец како ми шиба мобилниов, ни кочење, ни правење грешки, едноставно лета позитивно ме изненади. А оваа марка ми беше трет избор за мобилен, прво сакав Самсунг али немаше некој добар за 10к, разгледував и за Huawei али не идат со гугл плеј стор ради забраната од САД, па се одлучив за сегашниов.

Уште еднаш ќе повторам...ПРЕ ЗА ДО ВО ЛЕН :)
Шо модел?

Xiaomi Redmi 9. Малце слаба му е камерата, али сум презадоволен од издржливоста на батеријата

J19-Grey.png

Со здравје да се користи. Немаш грешка со Шаоми, посебно во пониските класи. Едноставно нудат многу за парите. Е сега, камера не е нешто што ќе биде wow во тој ценовен ранг ама барем другите работи да се ок. Јас имам Mi A2 Lite, година и 9 месеци и сум презадоволен. Тоа ми е втор шаоми телефон, претходно имав Mi 4, предобра изработка, ама цркна батеријата, потоа порачав од нет друга што траеше 3-4 месеци и таа цркна и така ене го ми стои во фиока.

Redmi Note 9 pro,кочи,сецка,често бара по 2 пати да кликнам на тачот за да реагира.Телефониве од А1 општо не чинат,или се xiaomi сеуште далеку од добар телефон?

Redmi Note 9 pro,кочи,сецка,често бара по 2 пати да кликнам на тачот за да реагира.Телефониве од А1 општо не чинат,или се xiaomi сеуште далеку од добар телефон?

зависи од кај го нарачале, со која верзија на ром, кај нас често се за кинески и индиски пазар па се преинсталира глобал или еу дека искача поевтино.
инсталирај еу ром

Или е расипан па треба да оди на сервис...

ау бачиња, шаоми ме тера уште од сега да го сменам X3, не поминаа ни три месеци човече...

Дали може да му смета на телефонов,поточно на дисплејот стакло фолија што му е залепена накнадно,и кој е најдобар чистач од вируси да го симнам за да го прочисти?
Автоматски споено мислење:

Иначе симнав Самсунг Интернет уместо Хром,прилично е подобар телефонов.Еднаш само ми има укочено или засецкано од тогаш

Последно уредено:

RIP други камери, им го дадоа својот најдобар сензор Samsung, и сега со него ги прегазија :pos:

Најдобар избор на Xiaomi телефон од околу 200 евра? Можи и поќе пари доколку вреди

Најдобар избор на Xiaomi телефон од околу 200 евра? Можи и поќе пари доколку вреди

15.300 во ми стор гтц, Поко x3 NFC неспоредлив со било кој телефон од 200 евра, машинерииче.

• Ми се допаѓа
Reactions: DB.
Земав mi 10t lite 5g, знае ли некој да флешува да се стави друг софтвер.во моментов има еу верзија и е невидена катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom