Ми треба совет !

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Шмизличка напиша:
ја иам мрсна кожа и незнам како би ти помогнала. Само знам дека мајка ми користи нивеа за сува кожа или така нешто...

За мрсна кожа на лицето претпоставувам, крем против мрсна кожа :icon_lol: но поради тоа што има мрсна И мрсна најдобро е да се обратиш на козметичар. Ете јас на пр. заради истиов проблем отидов на механичко чистење на козметичар и од тогаш од кај неа купвам и лосион за чистење и крем и лицето ми е супер

Aj kazete mi nekoja dobra tecna pudra sto dava mat efekt,imam probano od avon,od oriflame i na max factor,ne mi odgovaraat ili mi go presusuvaat liceto ili pa iako pisuva za mat efekt po 2 saati svetam iako imam suva koza i kozata mi izgleda cudno,ko da ne e mojata,izmoreno,sto znam...

probaj colourstay od revlon jas go koristam i sum zadovolna.sepak ima razlika od koza do koza taka da ne znaci deka ako mene mi odgovara deka ke ti odgovara i tebe.probaj pa ke vidis :smir:

Лореал има некоја сега која трае 24 сати , таман за долги журки

Имате финта некоја, средство нешто за да не ви паѓа коса? Нешто се митарам вака пролетно, се извадив од памет.

JASMIN напиша:
Имате финта некоја, средство нешто за да не ви паѓа коса? Нешто се митарам вака пролетно, се извадив од памет.
па убо си кажа-пролетно...значи со промена на времето косата опаѓат и се обновуват така шо ич да не се секираш... ќе поминит :smir:

JASMIN напиша:
ќе одиш на фризер и ќе ја скратиш 2-3 сантиметри ако имаш долга коса,ако не,добар шампон и регенератор ќе те средат!

Што мислите за бела коса?

Aj da chujam! Ne plava nego bela, Za mashko prashuvam?
Da stavam?

Те молам стави. И постирај слики од целиот процес.

Спектакуларна тема.

јупииииииии, сеиииииииир :vozbud: :vozbud:ставај, не му ја мисли -))
:pos:

0000006287-article.jpg

Ваква бела?

Heheh Interesen ke si!

ZAKON be :) farbaj se odma ! :P

Скулгрл напиша:
0000006287-article.jpg

Ваква бела?
Takva bela! Ali ne cela sakam samo povrshinata t.e. gorniot del od cela kosa! Da mi stoi temno kafeniot koren! Ili ako vo prosek vlaknata mi se dolgi 4cm. pola pola da bide!
A obetki i jas ne sakam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom