Ми треба играч

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав нова сезона со Лидс и многу сум тенок со играчи на средина на терен! Имам само 2ца. Дај предложете некој слободне агент или некој за на позајмица.
Буџет имам околку 300к..
Пробај да го земеш Fabian Delph од Астон Вила, дете на Лидс е мислам(а со тоа му се и омилен клуб), па треба да дојде..

не бе,не ми требаат македонци,кај во лига на шампиони со македонци:D,несакам да имам 6 порази:)
Епа барај некој од србија ... за од другите држави не верувам дека ке ти дојде некој играч посебно не Англичанец или Германец .. види од Африка некој .

На кој му треба дефанзивец нека го земе Serdar Kesimal од Фенербахче.Многу е добар во одбрана а исто така и дава многу голови.Дали од корнер дали шут некој, кај мене во првата сезона даде 8 гола во 21 натпревар.

не бе,не ми требаат македонци,кај во лига на шампиони со македонци:D,несакам да имам 6 порази:)

Само не претерувај со странци, знаеш дека има правило во ЛШ да регистрираш 4ца кои биле во тимот 3 сезони во периодот од 15 до 21 година и уште 8 кои тој период го поминале во друг клуб во таа земја (тие 4ца влагаат во тие 8) Така сум се заебувал порано па глеј да наоѓаш поранешни играчи од клубот кои се квалитетни, ако веќе немаш добри млади играчи.

Клуб: Лидс Јунајтед
Сезона: 2011/12
Трансфер буџет: 0 (има нешто али за џабе да не го трошам...)
Позиција: DMC (помлад барем да е некој)

Клуб: Лидс Јунајтед
Сезона: 2011/12
Трансфер буџет: 0 (има нешто али за џабе да не го трошам...)
Позиција: DMC (помлад барем да е некој)
Jay Spearing на позајмица. Само да не го земал некој више...

Kazete nekoj golman za 6 milioni ili pa i pozajmica, ne e bitno. Pocnav nova so Totenhem, pocetok na sezona uste i nejkam da go gledam dedo Friedel.

Kazete nekoj golman za 6 milioni ili pa i pozajmica, ne e bitno. Pocnav nova so Totenhem, pocetok na sezona uste i nejkam da go gledam dedo Friedel.
Види ако можеш да го земиш Демирел од Фенербахче е добар пробај понуди им 5-6 м би требало да е 29-30 години на почеток али е одличен јас го земав како слободен играч во 3та сезона на 31 година добар е . ако не ѕирни го Lee Camp од Нотингем за 2-3 м би требало да го земиш .

Види ако можеш да го земиш Демирел од Фенербахче е добар пробај понуди им 5-6 м би требало да е 29-30 години на почеток али е одличен јас го земав како слободен играч во 3та сезона на 31 година добар е . ако не ѕирни го Lee Camp од Нотингем за 2-3 м би требало да го земиш .

Fala Ace, ke vidam so ke napravam doma koga ke dojdam.

Fala Ace, ke vidam so ke napravam doma koga ke dojdam.
David Ospina од Ница го види, би требало да го земеш за ~6М, а втората сезона и договорот му истекува и доаѓа за фри(не сум видел во никој сејв досега да му го продолжат).

David Ospina, Marc-Andre ter Stegen, Wayne Hennessey (мислам така се пишуваше презимето, од Волвс тој голманот), Fraser Forster, Alex Smithies...

David Ospina, Marc-Andre ter Stegen, Wayne Hennessey (мислам така се пишуваше презимето, од Волвс тој голманот), Fraser Forster, Alex Smithies...

Тер Стеген тешко да го земе до 6 милиони,јас го земав за 10 милиони првата сезона,а првата понуда од 5 милиони ми ја одбија одма.
Џену земи го Оспина,сите го фалат на менаџерот како солиден голман,па не верувам да зезне на твојот сејф,да флопне.

Тер Стеген тешко да го земе до 6 милиони,јас го земав за 10 милиони првата сезона,а првата понуда од 5 милиони ми ја одбија одма.
Џену земи го Оспина,сите го фалат на менаџерот како солиден голман,па не верувам да зезне на твојот сејф,да флопне.
И јас го имам Оспина го земав како слободен играч али го преферирам сега Демирел пред него сепак е поискусен Демирел има 31 а овој има 25 треба да поднаучи уште малку . :)

Не ти треба друг. Гомез брани како Бог први 2-3 сезони.

Ќе го е*ам кластерот од хардискот ако флопне баш кај мене :)))))) тер штеген тешко, одма по него појдов, за прошлиот сејв го зедов за 12, тука не го даваат за 6 :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom