Ми се ебе

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се ебе нешто за многу пари, Ама квалилетно! И да се нанервирам оти сум платил па сите пердуви да и ги искубам! Аххх... 2-3 саати...:vozbud:

чоече моментално е 2:15 и на А1 има трезор, и оваа водителкава е ептен јака еј. Облечена е у црно бело( пази ying и yang) што уште поише ме пали.:vozbud: Алал нека и е најубава водителка е у Македонијава, а и итра ми зема 80 денара кредит.:nesum:(се јавив двапати). А камерманов е звер, зумира точно кај што и ја би зумирал.

....вчера добив целодневна ебажа на мозок,а денеска сакам тро подолу:pos2:

Се олеснав прееска иначе овој месец не знам на sex mode сум 24 часа :vozbud:

чоече моментално е 2:15 и на А1 има трезор, и оваа водителкава е ептен јака еј. Облечена е у црно бело( пази ying и yang) што уште поише ме пали.:vozbud: Алал нека и е најубава водителка е у Македонијава, а и итра ми зема 80 денара кредит.:nesum:(се јавив двапати). А камерманов е звер, зумира точно кај што и ја би зумирал.

И ти ли бе друже:pos2::pos2:

Имате бре у тоа време ако ништо порничи на тв 1000 не бидете толку очајни..иако..коа ќе размислам, и она е нешо као софт порн, посебно коа вика: ама јас сакам да ви дадам!:pos2:

дај дота жити све ,да смениме бар рука
pos23.gif

Од првпут не се станува педер :pos2:

Црвенокоса не трпи толку кажи ако ти треба друштво муабет да си праиме:pos2: Инаку нешо сум накурчен и ми иде да фатам некоја ѕрцките да и ги извадам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom