Metin 2

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Игра ли некој Метин2?

Што е Метин2?
Метин2 е MMORPG(Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) игра во која има четири карактери(Warrior, Sura, Ninja, Shaman).
Доста интересна игра(според мене) која е добра за тепање досада.
Ева страна од играта, од тука можете да ја симнете а од тука можете да си направите Accund.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
бара страшна конфигурација ова ?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Дај некој информации,за што се работи,како се игра..што е целта,како да станеш најдобар ?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Дај некој информации,за што се работи,како се игра..што е целта,како да станеш најдобар ?
еве тука дознај за што се разботи играта, на кратко ќе ти кажам дека има три кралства, кога се фаќа 25 lvl се зима коњ(ако сакаш), потоа на 35 може да се пушта магии, има и DT тоа е над 40 lvl, DT е место кое има 7 спрата и на секој спрат појаки се чудовиштата, се станува најдобар со тепање на чудовишта, во прва мапа има кучиња, мечки, тигри и разни чудовишта, таму ќе се дигате до 15 LVL потоа ќе одете во втора мапа и таму ќе се дигате до 30 LVL, има и ловење риба но треба да бидеш 30 LVL, пари на UK верзијата се во yang а на US се во gold се собира пари со кршење камења, продавање, отварање продавници во градот(прва мапа ch1) ловење риби, тоа е одприлика но нема да ја научеш играта со читање само таа се учи постепено со играње.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сега ја симнувам игрицава. Да видиме каква е дека ми ја пофалија неколку другари.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ова е нешто во стил на Conquer 2.

Член од
30 септември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
13
Metin 2 ja igrav 4 godini na povekje serveri,najmokjen za PVP e Shaman Healer ubedlivo,inace bi igral i jas pak ama mnogu dosaden e UK i US serverot,ako znaete nekoj piratski so nema da go butnat pisete :)

D

Daedalus

Гостин
Играв ја одамна Метин 2, уште од времето кога играта беше добра, со добра економија, добри гилди и без крафтани ајтеми +9 со сите бонуси и кога 5кк yang беа мнооогу пари. Кога идевме со fms на помал левел, луѓето прашуваа фмс+? а не фмс avg? како да се подразбира дека е +9. Има многу нубови сега што врска си немаат со играта, напамет научиле пет шест збора и дале некој денар за играта. Напраив на заебанција БМ Сура, и иам fms +9 +3 sura +3 warrior и skill 12. Ми доаѓа еден ме глеа дека сум БМ и ме прашува фмс авг? ЛОЛ!! Откажав одма. Многу е небалансирана и лоша играта сега. Да не бегам многу офф топик сеа ќе кажам мое мислење за играта послем подолго гејмерско искуство со различни ммоа и слично..

Економија---лоша
Квестови----лоши
lvl up----катастрофа. Освен ако немаш другарче да те дигне брзо.
pvp----ова е меѓу единствените работи што ми се допаѓаат премногу во играта. Многу добар pvp систем.
Играта бара премногу гриндање итн.. Иако фармањето е забавно и тоа исто така ми се допаѓа, треба многу долго време да се кренеш, играта е пуна со хакери и со еден збор запоставена и од самите ГМови денес. Да ја игравте играва пред 4-5 години, ќе беше една од најинтересните игри што сте ги пробале. Сега би ви препорачал да не почнувате.

Членовите кои ја играат играта и се задоволни од истата, нека не се лутат и нека не го зимаат моето мислење како факт. Се додека они уживаат во играта и се забавуваат, тоа што мислам ја или некој друг не е битно.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.471
Поени од реакции
3.437
Jas ushte igram metin UK.. Igrata ne e losha no ima premnogu sto nemaat vrska od igrata. Pred 4-5 godini Igrata beshe klasa i imashe mnogu lugje sto sakaa da bidat del od nea..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја игра уште некој играва?Ако сакате можам да ви препорачам добар приватен сервер.ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom