Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth на Sonisphere 2010 во Бугариja - 22.06.2010

Епа тоа е тоа дечки се шо читате е точно и потврдено, ова не се пропушта за ништо. Ова се дешава сега и никад више. Мене главната поента ми е како да преживеам на Слеер. Како што знам Металика ке свират на крај а први ке бидат Мегадет така да може да си одат тие што нејкат да ги слушаат Металика... а има многу такви вклучувајки ме и мене. Така да спремајте парталите ке се организира превоз ке ви кажам што како и кој сака бујрум.

Od kaj znaes deka Megadeth ke svirat prvi?Ja idam najvise za Metallica pa Megadeth pa Slayer ili site osven Antrax i Haven and Hell :) .Bi trebalo prvo da svirat Antrax pa Slayer da napraat koles :music3: pa Megadeth pa Metallica.Inace karta za stoenje e okolu 40 evra taka neso kolku so vidov na net.

Абе има карти одделно за 2те вечери?! Мене ми се иде на втората. Ќе ги пропуштам Рамштајн и во Хрватска и во Србија ради тоа што не ми одговара датумот, али за у Бугарија би идел дефинитивно. :)

Има да - http://www.eventim.bg/portal/bg/con...powered_by_sonisphere/181258/performance.html

Па иди и на Металика, што има врска?
Ќе се едуцираш музички :)

Мх, на Металика можеби и би идел, али овие другиве што се у ист ден со нив тешко. Како и да е, ни Металика не ми се свиѓаат нешо многу-многу.

НЕ Е ФЕР!
Значи, стварно не е фер!

22ри јуни?! Зошто?! ГНР во Белград, 22ри јуни.
А на се ми се иде...

ако ги ставиш Гејс Енд Роузис пред ова савршенсто господ ќе те казни чедо.

Па добро си наслушал на плакатот стојат Heaven and Hell што за мене е закон пошто ги сакам Sabbath и Дио ама не и Ози :nenene:

заштоооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!
Ози мада факинг дринкинг анд џанкинг РУЛЛЕЕЕЕЗЗЗЗЗЗЗЗ !!!!!!!!!!!!
дио ми е мирен многу :D

и ја би идел на ова богами...само за Slayer и Megadeth, другиве исто не се за бацање...али тоа ако преживеам на Slayer.

zx450y250_867347.jpg

"Металика" ќе свири во Софија на 22 јуни. Плакатите за настан на Sonisphere Festival веќе низ Софија. На една сцена со легендарната група ќе излезат "Heaven & Hell", "Slayer", "Anthrax" и "Megadeath. Концертот ќе биде на стадионот "Васил Левски" во Софија од 17 часа. На следната вечер таму ќе се појават "Rammstein".

Sonisphere Festival уште во декември објави на официјалниот својот сајт дека ќе мине во Бугарија следната година со концерти на 22 и 23 јуни во Софија, но тогаш не беше јасно дали и "Metallica" ќе дојдат во Софија.
Alice in Chains?! :vozbud::vozbud::vozbud:

веќе неколку пати свршив на постеров... :D \m/
него да не има некој муабет за карти од кај нас нешо, организирано, превоз+карта, само карта итн...?

За 3 недели земам карта :pipi: Ова не смее да се пропушти :vozbud: \m/

Чудно мојве не ми напраеја никаков проблем цитирам: Знам дека си тврдоглав и да не те пуштимо пак ќе идеш и официјално ми дадоа дозвола xD Уште да има официјални понуде за карте и идемо :)

Obvezno se ide na ova, ahh ke se potsetam 2008 god na Metallica, prevrtuvanje :vozbud::vozbud::vozbud:

Ako ima neso organizirano od tuka za Sofija pisete

:vozbud::vozbud::vozbud:

Цени?! :) И дали има со превоз и дали има одделно само за втората вечер?! :)

Имат посебно да. И со организиран превоз е. :smir: Е сеа не знам со цените точно како беше... појди види си

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom