Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth на Sonisphere 2010 во Бугариja - 22.06.2010

Шоооо:vozbud::vozbud::vozbud:
Колку ја љубам оваа 2010та само...Ќе му чкртнам и на Дедо Мраз нешто, нема да стигнам со џебот на сите концерти кои се закажани годинава.:zlo:

Шоооо:vozbud::vozbud::vozbud:
Колку ја љубам оваа 2010та само...Ќе му чкртнам и на Дедо Мраз нешто, нема да стигнам со џебот на сите концерти кои се закажани годинава.:zlo:
Добар аватар - Opeth се топ.:smir: A за концертов... од кога ќе го видиме ке споделиме доживувања.

Metallica i Megadeth заедно? :uvo:
Некако не ми е за верба овоа...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ова ме израдува посабајлечки!!! ќе бараме начини да се оди....морално е!:gigglesmile:
:yee:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ЛЕЛЕ!
Ќе доживеам и ја да ја глеам треш 4ката :vozbud:
Металика по втор пат.
АБЕ ЛЕЛЕ!

(се извинувам на излививе)

Ова у никој случај не смее а и нема да се пропушти.Само да биде. :):):):):):):)

Ако се иде на ова...

Има кичмата да си ја оставам сред Софија, жими се.

Има гласини дека нема да биде над 2000 денари, што и не е така многу за најдобрите треш бендови у свет :) Иначе, за тој шо рече дека Megadeth и Metallica на ист концерт е тешко малце - сто посто свират, официјално е :P

Чек малце зошто не се дивам на темава. 0.0 Штокур ми станало хахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom