Металика во Софија

• Креатор на темата Креатор на темата The Macedon
  • Време на започнување Време на започнување
За мене да ви кажам и момент беше и кој ја изгубив картата пред последниот влез(пошто имаше појќе додека да стигнеш до местото за кај шо си купил карта),е тоа каков момент билооо :pos:Ама среќа сестра ми ми ја најде :)
Зошто сум домааааааааааа?????
Кој има за рентање Time Machine да ми позајми :)

Стврано еј...ме преплаши кој рече “кај ми е картата?“ Среќа се стрчав назад и среќа немаше гужва, инаку не знам што ќе правевме...уф... :) и колку ми олесна кој ја видов на скалата леле немаш поим :)

Инаку стварно најзакон си пројдовме. Атмосферата беше невидена, не се опишува со зборови :)
Треба да си присутен за да знаеш како е...уф...би отишла уште сто пати.:):vozbud:

brat neznam dali primeti ali videovo e od grk :D valjda od tia do nas sto bea posto od toa mesto e snimano ! :D hahahaha lol =D ili staj dr video ili smeni go nickot :P

Каков концерт... јако...многу јако...
Master Of Puppets
[media]http://youtube.com/watch?v=p2JxyiJmCAI[/media]
One
[media]http://youtube.com/watch?v=rMkHrqHgltA[/media]

ЛЕЛЕ КОЛКУ БЕШЕ ДОБРО. НАЈдоброто нешто што ми се случило.

NajZAKON ... Nezaboravno... Ludo... Mokno...Nikogas nema da zaboravam na 25juli '08!!!! Nema da pide posleden pat u nikoj slucaj!...Respect

Luge!!! Koj ne saka pak...?Site sakame pak da se najdeme megu nasite braka i sestri,zamislete samo tolku fanovi okolu vas,tolku mn narod zduvuvase i peese...A ako nekoj ja ima Seek & destroy snimano neka prati navamu,mojava ekipica gi snimase poveketo pesni, ali koga pocnaa da ja svirat taa site sakaa da go doziveat momentot i nemam snimka od mojata om pesna...Desire dobro bese toa gore,se potsekam i se ezam...toj mom koga izlegoa...pa One...pa Enter sandman...Seek and destroy...Zakon,pa ke kazam nezaboravno...Ludo..Mokno.....Respect for all

Мора да ја има Seek and destroy на Ју тјуб најди ја гарант ја има ги глеав вчера баш.Ја ги имам снимано само Fade to black и One...ja снимавме со сестра ми кобајаги и Sanitarium ама не сме виделе дека не сме притиснале на снимање,и за џабе седевме со рацете 5 мин.:pos: али јбг бидна више.
Инаку,на следен се иде обавезно:vozbud:
И почетокот на For whom the bell tolls ми се свиѓаше исто,Ларс со басот кој чукаше пола саат пред да почне :pos::vozbud:

И почетокот на For whom the bell tolls ми се свиѓаше исто,Ларс со басот кој чукаше пола саат пред да почне :pos::vozbud:

На повеќе концерти така ја почнуваат For Whom the Bell Tolls... Закон песничка

На повеќе концерти така ја почнуваат For Whom the Bell Tolls... Закон песничка

Не на повеќе туку на сите :pos:...ама овде подруго беше дека јас бев присутна :)

Мака ми е ви завидувам еј Мастер оф Папетс ја свиреле има дас е убијам со не бев уххххххххххххххххххх

...богами, треба да им е мака на тие што не биле. концертот беше ПРЕТЕРИЗАМ.
или што би рекле американци...too good to be true.:drk:

Мака ми е ви завидувам еј Мастер оф Папетс ја свиреле има дас е убијам со не бев уххххххххххххххххххх

I toa ja otsvirija odma posle Fade To Black-mojata omilena... Of cel koncert beshe dozivljaj, treba da se dozivee toa nesto dzabe e vaka so zborovi...
Uste ednas sigurno ke otidam na Metallica...

Леееј и јас и тоа сега во први редови ќе се најдам...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom