Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ој силувај кучиња на гробишта клањај му се на луцифер и пиј крв од мрмоти помахнитало рокериште со красти од некапење
хахаахах само тоа ајде биди малку покреативен

хахаахах само тоа ајде биди малку покреативен
ee веќе металот шо е креативен “браат фчера какво лајно извајф....“, “Ееееј да ви опишам повраќање сноштиии“

Обид за реанимација на бендот. Ама чинам одамна требаше в пензија да си одат. Доста е :)

Обид за реанимација на бендот. Ама чинам одамна требаше в пензија да си одат. Доста е :)
Според песнава ти е тој заклучок или од претходните ствари што ги извадија?

Според песнава ти е тој заклучок или од претходните ствари што ги извадија?
Од претходните. Ова звучи ок и стилски погрубо, ама некако ми е тешко да го прифатам после одредено мекнеење. Го имаа своето време, го искористија, ја оставија трагата.

Па не се согласувам. Death Magnetic не им беше утка, беше солиден албум. Во добра мера беше Металика што ја знаеме. Load, Reload и St. Anger, се нивните утки можеби, зашто го носат името Металика, но како музички изданија не ги сметам и нив за лоши, од овие албуми имаат излезено повеќе добри песни.
Новава песна ветува, наликува на нумери од типот на Battery, Damage inc, My apocalypse итн. Брза, агресивна, трешерска баш...ќе видиме целиот пакет како ќе излезе, оптимист сум. Мислам дека стариве имаат уште што да покажат.

Можеби една од најдобрите метал песни на сите времиња

Ооо може, ама звукот на овој албум ми е број 1, гитарата сече од воведниот риф до крај на албумот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom