Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Сам си замина Никола, ако продолжуваа мораа со друг вокал. :)
Одлични се, мене ми се во топ 3 омилени од кај нас. Башка сега и басистов ми е од бенд :D
Ја знам целата прикаска, ама тешко ми е да ги навикнам некако :( Ептен амерички вака ми звучат, башка етно моментите. Веројатно дека веќе подолго време сум ги прател и навикнал, сега ми е малку зезнато, ама се надевам кога цел албум ќе излези (а нели го најавија) ќе биди поинаку :)

Ја знам целата прикаска, ама тешко ми е да ги навикнам некако :( Ептен амерички вака ми звучат, башка етно моментите. Веројатно дека веќе подолго време сум ги прател и навикнал, сега ми е малку зезнато, ама се надевам кога цел албум ќе излези (а нели го најавија) ќе биди поинаку :)
Се дур е Далтон тука ќе ми звучат супер. :D
Шала на страна, навика е, нега излези албумот да го изнаслушаме и да се адаптираме на промената.

Ех секогаш кажувам, прв пат ко ги гледав Верка пред 10тина години во Апореа останав со вилицата до земја цела вечер. Дотогаш немав слушнато нешто подобро во живо. Мило ми е што уште свират и создаваат. (y)

Се дур е Далтон тука ќе ми звучат супер. :D
Шала на страна, навика е, нега излези албумот да го изнаслушаме и да се адаптираме на промената.

Ех секогаш кажувам, прв пат ко ги гледав Верка пред 10тина години во Апореа останав со вилицата до земја цела вечер. Дотогаш немав слушнато нешто подобро во живо. Мило ми е што уште свират и создаваат. (y)
Специ е Далтон во позитивна смисла. Мене ми е лично еден од најдобрите тапанари во живо шо сум ги гледал. Не знам која е причината за повлекување од Хроматик Поинт, ваљда посветеност поголема со Верка, па на негово место влета Филипче, кој секако е одличен тапанар исто. :)

Специ е Далтон во позитивна смисла. Мене ми е лично еден од најдобрите тапанари во живо шо сум ги гледал. Не знам која е причината за повлекување од Хроматик Поинт, ваљда посветеност поголема со Верка, па на негово место влета Филипче, кој секако е одличен тапанар исто. :)
Не знам и јас, ама ко шо викаш, добра замена најдоа таму, Филип ко шо го имам слушано, за прогресија е ѕвер.

Оти бе никој не го постирал бе :)?

Мене старите ми се подобри, вокалов то ме напнува, али сепак за поздрав е да продолжат да создаваат музика.

Серка се викаа овие нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom