Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Austrian Death Machine е соло проект на Tim Lambesis вокалот на As I Lay Dying, кој моментално е суден за порачување на убиство на жена му. Овој треш-метал проект се занимава со филмските остварувања на Шварценегер, т.е насловите, текстовите, целата тематика е поврзана со дел од филмовите на Арнолд и неговата бодибилдинг кариера. Некои се покомични некои се поозбилни, како и да е интересно за тие што ја прателе кариерата на Шварци.

Има уште еден ваков бенд, ArnoCorps кој исто така како главна тематика во својата музика ја користи содржината во филмовите на Шварценегер и неговата бодибилдинг кариера.

Наше трешерско

другари, има еден лик на кој му е неопходна помош. за жал не е во состојба сам да согледа дека му е потребна помош, а би сакал да му помогнеме. човекот е окорели турбо фолкаш и плука по се друго, за него не постои друга музика. греота е. како иде би сакал да го повикуваме секогаш кога некој ќе постави нешто на темава (и други слични). многу ми е жал за него. ликот е bOm и можете по потписот да видите колку е гревче.
во негова чест black sabbath и parranoid

другари, има еден лик на кој му е неопходна помош. за жал не е во состојба сам да согледа дека му е потребна помош, а би сакал да му помогнеме. човекот е окорели турбо фолкаш и плука по се друго, за него не постои друга музика. греота е. како иде би сакал да го повикуваме секогаш кога некој ќе постави нешто на темава (и други слични). многу ми е жал за него. ликот е bOm и можете по потписот да видите колку е гревче.
во негова чест black sabbath и parranoid

Не е тоа за него. Превише хард е тоа.
За него нешто овака:

bOm гледаш ли колку добри луѓе има на форумов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom