alex_death
To be or not to be!
Тој и John Myung за најновиот албум компонирале многу повеќе од предходните. Последица: катастрофа.P.S. Гледам LaBrie е кредитиран како композитор на некои од песните? You kidding me?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој и John Myung за најновиот албум компонирале многу повеќе од предходните. Последица: катастрофа.P.S. Гледам LaBrie е кредитиран како композитор на некои од песните? You kidding me?
Myung на сите албуми е кредитиран како композитор на скоро се. За музиката секаде пишува: composed by Dream Theater. Има по некоја песничка ваму-таму од Петручи или Портној.Тој и John Myung за најновиот албум компонирале многу повеќе од предходните. Последица: катастрофа.![]()
Абе за кредитиран да, но во најновиов албум повеќе компонирале (повеќе слобода имале). Инаку и во другине албуми и LaBrie компонирал. Нема врска тоа што не го пишува.Myung на сите албуми е кредитиран како композитор на скоро се. За музиката секаде пишува: composed by Dream Theater. Има по некоја песничка ваму-таму од Петручи или Портној.
Темава замина на 3та страна, не е лошо. xD
За сите фанови на Death, морате да го преслушате ова!!!
After Oblivion - бенд од Босна формиран 2006та година.
Во EP-от Vultures има 3 песни. ENJOY!
Вокалов е КОПИЈА од Chuck Schuldiner. \m/
Mille Petrozza? Кажи која секунда од песнава ти личи на него? xDДобро е. Ми се чини дека во вокалот има и нешто од раниот Миле Петроза.
za site fanovi na cuden metal, vo petok svirat vo La Kana. Mokjno
http://www.youtube.com/watch?v=MveEUmFXnXk&feature=related
Истиот вокал/гитарист сега што е во After Oblivion.Еве уште еден босански бенд со вокал сличен на Чак
]