Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Respekat :)) \m/ \m/ Retko izlaza vakvo nesto od US...
Да, ногу ретко, точно, али има неколку бендови од USA у сличен фазон како : Wolves in the Throne Room - екстремно квалитетен бенд, комбинират black metal, folk, progressive, post-rock, резултатот е неверојатен; исто провери ги и Skagos, такоѓе од USA, супер комбинација од progressive, black, folk; у сличен стил се и Sombres Forêts, јак бенд. исто провери и Ludicra, Weakling, Altar of Plagues, Krallice

Да, ногу ретко, точно, али има неколку бендови од USA у сличен фазон како : Wolves in the Throne Room - екстремно квалитетен бенд, комбинират black metal, folk, progressive, post-rock, резултатот е неверојатен; исто провери ги и Skagos, такоѓе од USA, супер комбинација од progressive, black, folk; у сличен стил се и Sombres Forêts, јак бенд. исто провери и Ludicra, Weakling, Altar of Plagues, Krallice

Ќе ги ѕирнам тие што ги немам слушнато :))

Абе металика не е метал, да го ебам. То е комерцијала... Ама добра музика, ај да ве видам ко нив измислете соло.... Е неможи, знам...
Да измислиме ко нив а викаш комерцијала се металика ?Никогаш не биле ниту ќе се комерцијала.

Абе ај некој нека ми го разјасни поимот комерцијала жити се?
Шо значи да е бенд комерцијала?
Да отвори тезга на зелено пазарче и да продава пиперче патлиџанче брендирани со нивното лого:vozbud:
Пошо глеам мразите комерцијала па и да ве прашам шо е дали следниве пет бенда се комерцијала?

-Dream Theater
-Opeth
-Meshuggah
-Symphony X
-Slipknot

Да измислиме ко нив а викаш комерцијала се металика ?Никогаш не биле ниту ќе се комерцијала.

постот на guitardemon666 е од 05-06-05, 19:43 тешко дека ќе одговори :icon_lol:

иначе како тоа не е метал (фиктивен бенд) туку е комерцијала :toe:

И ја слушам Nightwish:pipi:
Иначе Nightwish се комерцијала?
Фејкер сум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom